fbpx

JUMEIRAH BEACH HOTEL HOTEL

JUMEIRAH BEACH HOTEL HOTEL

Hotel izgradjen u obliku prelomljenog talasa sasvim sigurno je, pored Burj Al Arab-a, jedan od landmark-a Dubaija

JUMEIRAH BEACH HOTEL HOTEL

Hotel izgradjen u obliku prelomljenog talasa sasvim sigurno je, pored Burj Al Arab-a, jedan od landmark-a Dubaija. Nalazi se u lancu hotelske grupacije Jumeirah koja je u vlasništvu vladajuće, kraljevske, porodice Ujedinjenih Arapskih Emirata!

Lokacija

Ovaj luksuzan hotel sa 5 zvezdica smešten je privatnoj plaži u neposrednoj blizini čuvenog hotela Burj Al Arab. Um Sukeim je odličan izbor za putnike koje zanimaju relaksacija, plaža i luksuzni šoping. Neki od najpoznatijih tržnih centara su u blizini a Mall of Emirates je udaljen 10 minuta vožnje od hotela. Souk Madinat Jumeirah je na 10 minuta šetnje od hotela a aerodrom Dubai je udaljen 20 km.                                                                                                                                                                                                                                            

Sadržaj

Preko 19 restorana, kafea i barova, 6 bazena (uključujući i dečiji), osvetljeni teniski tereni, jedan višenamenski teren, šest skvoš terena, ulaz u aquapark Wild Wadi za vreme boravka (preko 30 atrakcija) je za goste hotela besplatan, spa centar, tinejdžerski klub, Talise fitnes centar, usluga transporta, taksi, limuzina, biznis centar, iznajmljivanje jahti, fudbal na plaži, sportovi na vodi, internet u sobama i hotelu, krevetac na zahtev. Za najmlađe goste obezbeđen je svakodnevni program aktivnosti u dečijem klubu Sinbad.
NAPOMENA: U periodu od 8 Januara and 3 Februara 2023 aquapark Wild Wadi biće zatvoren zbog godišnjeg održavanja.

Sobe

Prostrane sobe hotela Jumeirah Beach imaju prozore od poda do plafona kroz koje se pruža pogled na Persijski zaliv. Svaka sadrži LCD TV sa kablovskim kanalima, specijalnu uslugu pospremanja sobe u večernjim satima i besplatan bežični internet.

Hrana i piće

Hotel Jumeirah Beach nudi veliki izbor jela internacionalnih kuhinja, uključujući jela libanske, argentinske i italijanske kuhinje. U većini restorana na raspolaganju je dečiji meni. Osveženja se služe u salonu na krovu, čuvenom baru 360° i hotelskom baru Ocean Blue, smeštenom u bazenu.

Spa & wellness

Talise spa centar - saune, soba za masažu, razne vrste masaža i tretmana za negu lica i tela, aromaterapija, đakuzi, parno kupatilo, bazen za ronjenje, manikir i pedikir.

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice.

JUMEIRAH BEACH HOTEL HOTEL