fbpx

ACROSS CORAL BLUE BEACH (EX MARE BLUE BEACH) HOTEL

  • NASLOVNA
  • ACROSS CORAL BLUE BEACH (EX MARE BLUE BEACH) HOTEL

ACROSS CORAL BLUE BEACH (EX MARE BLUE BEACH) HOTEL

 Hotel je smešten na peščanoj plaži. 

ACROSS CORAL BLUE BEACH (EX MARE BLUE BEACH) HOTEL

Lokacija

 Hotel je smešten na peščanoj plaži. 

Sadržaj

  Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi bar i bar na plaži, restoran na plaži, parking, mini market, sefovi na recepciji, TV salu, internet kutak, bežični internet (besplatan u javnim prostorijama, u sobama uz doplatu), igralište za decu, teren za odbojku na pesku i krevetac za bebe (bez doplate).

Sobe

  Sve sobe sadrže: klima uređaj, televizor, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu na licu mesta), frižider, sef, tuš, fen za kosu, balkon ili terasu.Standard soba površine oko 22m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj. Superior soba površine oko 28m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofa ležaj.Bungalovi površine oko 26m², namenjeni za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i krevete na sprat ili sofa ležaj, smešteni su u prizemlju kamenih bungalovaPorodične sobe sa krevetima na sprat površine oko 30m2, namenjene su smeštaju 2-4 osobe, sadrže francuski ležaj i krevete na sprat. Nalaze se u prizemlju kamenih zgrada. 

Smeštaj

  Hotel raspolaže sa 67 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže: klima uređaj, televizor, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu na licu mesta), frižider, sef, tuš, fen za kosu, balkon ili terasu.Standard soba površine oko 22m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj. Superior soba površine oko 28m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i sofa ležaj.Bungalovi površine oko 26m², namenjeni za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i krevete na sprat ili sofa ležaj, smešteni su u prizemlju kamenih bungalovaPorodične sobe sa krevetima na sprat površine oko 30m2, namenjene su smeštaju 2-4 osobe, sadrže francuski ležaj i krevete na sprat. Nalaze se u prizemlju kamenih zgrada.

Usluga

 Polupansion, doručak i večera se služe po principu švedskog stola. Tokom večere-piće uz doplatu.  

Popusti i doplate

Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.   

ACROSS CORAL BLUE BEACH (EX MARE BLUE BEACH) HOTEL