fbpx

GRČKA

GRČKA

Grčka

Smeštena na samom jugu Balkanskog poluostrva, Grčka je zemlja bogatog istorijskog i kulturnog nasleđa - zamlja bogova Zevsa, Posejdona, Apolona, zemlja Ilijade i Odiseje, filozofa Platona, Sokrata, Aristotela, zemlja dugih peščanih plaža, tirkizno plavih i toplih mora, odličnih morskih specijaliteta, dobrog vina i maslina. Jednom rečju Grčka je idealna destinacija za letovanje 2023. Umerena mediteranska klima, koju odlikuju vlažne i tople zime i duga i topla leta, savršena je za pravi odmor. Grčka je podeljena u devet regija i ima izlazak na tri mora: Jonsko, Egejsko i Sredozemno i predstavlja omiljenu destinaciju brojnih turista širom sveta.

 

Grčka - apartmani i hoteli

Opustite se i uživajte u kvalitetnoj i veoma pristupačnoj ponudi koju smo spremili za vas. Kod nas možete pronaći veliki broj apartmana koji se nalaze pored mora, šetališta i raznoraznih prodavnica i restorana. Takođe, tu su i vrhunski hoteli, sa raznovrsnom ponudom - od najma do all inclusive ponude. Naša ponuda obuhvata aranžmane koji podrazumevaju putovanje sopstvenim prevozom, ali i letovanje avionom.

First minute i last minute ponude Grčka

Pratite naše first i last minute ponude za Grčku i doživite nezaboravno letovanje Grčka 2023 zajedno sa nama.

Najbolje destinacije za letovanje u Grčkoj

Posebno izdvajamo Halkidiki i Olimpsku regiju, koje se nalaze na priobalju Egejskog mora i omiljene su turističke destinacije našeg naroda. Na Halkidikiju se izdvajaju tri prsta poluostrva: Atos, Kasandra i Sitonija i sva tri su potpuno različita i lepa na svoj način

 

Ne treba zaboraviti i na najveće i najlepše ostrvo sa plažama u Jonskom moru - Kefaloniju. Glavni grad je Argostoli, udaljen svega 1km od turističkog mesta Lassi. Za turiste je takođe interesantno mesto Skala, u kojem možete pronaći veliki broj restorana i uživati u ukusima grčke kuhinje. Takođe možete posetiti mesta kao što su Lourdata i Fanari. Ono po čemu je Kefalonija poznata jesu borovi, čuveni kefalonijski borovi.

Takođe možete se odlučiti da letujete na ostrvu na obali Jonskog mora - Krfu, koje još zovu smaragdno ostrvo. Krf je poseban i po tome što tamo možete posetiti Srpsku kuću i saznati nešto više o jednom od najtragičnijih momenata u našoj istoriji

Leto ne može ni da se zamisli, a da ne obiđete najsunčanije ostrvo u Sredozemnom moru - Krit. Posebno se izdvajaju mesta na samom ostrvu kao što su Hanja, Heraklion, Retimno i Lasi.

Jednom biste svakako morali posetiti i ostrvo iz grupe Dodekanezi i uživati u njegovim prelepim peščanim plažama - Rodos. Posebno za vas izdvojili smo mesta u kojima morate letovati: Falikari, Iksija, Kalitea, Rodos grad, Kiotari, Kolymbia, Teologos.

Jedno od najpopularnijih grčkih ostrva za porodice koje žele sa mališanima da uživaju u prelepim plažama ali ujedno i primamljiv i za mlade zbog dobrog noćnog provoda je svakako Skiatos.

Takođe, toplo vam preporučujemo Lefkadu. Pripada grupi jonskih ostrva, sa bogatom florom i faunom, pregršt malih uvala i sa najlepšim plažama u Grčkoj.

 

Posebno izdvajamo biser Egejskog mora-ostrvo Samos, sa očaravajućim plažama i poznatim letovalištima poput: Karlovasi, Kerveli Bay, Kokari, Pitagorion, Vathi.

Atraktivnu destinaciju čini i najsevernije i najzelenije ostrvo Egeja-Tasos.

Najpopularnije ostrvo za dobar provod i uživanje je svakako Zakintos. Tu vam posebno izdvajamo mesta: Argasi, Civili, Laganas i Vasilikos.

Odaberite vašu omiljenu destinaciju u Grčkoj i uživajte u našim ponudama za leto 2023.

Više informacija