fbpx

VIRGINIA FAMILY RESORT HOTEL

VIRGINIA FAMILY RESORT HOTEL

Hotelski kompleks je udaljen 150 metara od urežene peščane plaže Kalami. Grad Rodos je udaljen 5 km od hotela a aerodrom oko 20km. Na 3km udaljenosti nalazi se Kalitea terme. 

VIRGINIA FAMILY RESORT HOTEL


Lokacija

Hotelski kompleks je udaljen 150 metara od urežene peščane plaže Kalami. Grad Rodos je udaljen 5 km od hotela a aerodrom oko 20km. Na 3km udaljenosti nalazi se Kalitea terme. Na pešačkoj udaljenosti se nalazi tradicionalno selo Koskinu. 

Sadržaj

Kompleks se sastoji od deset manjih zgrada sa po tri sprata. U okviru sadržaja: recepcija , restoran sa otvorenom terasom, a la carte restorani, barovi, 2 bazena, servis za pranje veša, mini market. Autobuska stanica se nalazi oko 100 metara udaljena od hotela.

Sobe

 Svaka soba sadrži kupatilo, fen za kosu, mini frižider, klimatizaciju (besplatno jun do septembra), sef, SAT TV, telefon, Wi Fi internet, terasu. U okviru kompleksa nalaze se i porodične sobe za smeštaj do 6 osoba.

Plaža

150m od peščane plaže Kalami, koja je jedna od lepših u okruženju. Na plaži se nalazi restoran bar kao i ležaljke i suncobrani koji su  uz doplatu na licu mesta. 

Usluga

 All Inclusive.

Za najmlađe

Dečiji klub, igralište i 2 bazena.

VIRGINIA FAMILY RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
VIRGINIA FAMILY RESORT HOTEL