fbpx

ALERIA BELPORT BEACH Hotel

ALERIA BELPORT BEACH Hotel

Lokacija: Nalazi se u regiji Beldibi, 14 km od Kemera i 43 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1996. a poslednji put je renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 8.000 m2.

ALERIA BELPORT BEACH Hotel

Lokacija: Nalazi se u regiji Beldibi, 14 km od Kemera i 43 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1996. a poslednji put je renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 8.000 m2. Bar na plaži, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela dok se peškiri mogu uzeti uz depozit. Sastoji se iz 4 dvospratna bloka.

Sadržaj: Restoran, a la carte restoran (plaća se), bar, 2 otvorena bazena, 5 vodenih tobogana, teretana, stoni tenis, aerobik, pikado, odbojka na plaži, dečiji klub 6 dana nedeljno (4-8 god), večernja animacija.

Sobe: Kupatilo, individualni klima uređaj, TV, telefon, sef (plaća se), mini bar (da dan dolaska voda), WiFi (plaća se), fen za sušenje kose, balkon.

Usluga: All inclusive, samoposluživanje, po hotelskim pravilima.

Usluge i aktovnosti uz doplatu: Masaže, jacuzzi, bilijar, WiFi, usluge lekara, pranja i peglanja veša, uvozna i energetska pića, turska kafa, sef, sva pića nakon 23:00h.