fbpx

AGLAIA STUDIOS & APARTMENTS APARTMANI

  • NASLOVNA
  • AGLAIA STUDIOS & APARTMENTS APARTMANI

AGLAIA STUDIOS & APARTMENTS APARTMANI

Apartmani Aglaia se nalaze između Malije i Stalisa, otprilike 200 metara od plaže, na samo nekoliko minuta hoda od centra Stalida (500 m) ili od centra Malije (2 km).

AGLAIA STUDIOS & APARTMENTS APARTMANI

Lokacija

Apartmani Aglaia se nalaze između Malije i Stalisa, otprilike 200 metara od plaže, na samo nekoliko minuta hoda od centra Stalida (500 m) ili od centra Malije (2 km). Hotelom Aglaia Apartments upravlja porodica tradicionalnim kritskim gostoprimstvom. Grad Heraklion kao i aerodrom su udaljeni oko 33km prema zapadu. Agio NIkolaos nalazi se oko 28km prema istoku.

Sadržaj

Apartmani Aglaia imaju privatni bazen sa barom. Pogled iz apartmana je fantastičan. Apartmani Aglaia nude odličan odmor i odličan boravak! Lokalni autobus staje ispred hotela i dolazi u intervalu od 30 minuta. Klima uređaj, wi-fi, sef za čuvanje vrednosti, čišćenje soba svakodnevno (osim nedelje), promena posteljine i peškira svaka 3 dana, ležaljke i suncobrani pored bazena.

Sobe

 Kompleks raspolaže sa 19 soba i 8 studija. Sve sobe su opremljene kuhinjom, toaletom i tušem.

Smeštaj


U okviru studija i apartmana nalazi se balkon ili terasa, kupatilo, klima uređaj, tuš , pristup internetu wi-fi, sef za čuvanje vrednosti, kuvalo za vodu, kuhinja, mini-frižider.

Plaža

Duga peščana plaža Stalida udaljena je oko 200m od apartmana. Ležaljke i suncobrani uz lokalnu doplatu (oko 12evra set)

Usluga

Najam ili noćenje doručak uz doplatu.

Ostali sadržaji

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

AGLAIA STUDIOS & APARTMENTS APARTMANI

Aranžman
Period & Trajanje
AGLAIA STUDIOS & APARTMENTS APARTMANI