fbpx

DUBAI NOVA GODINA I BOZIC

DUBAI NOVA GODINA I BOZIC 5 NOĆI – 6 DANA 24/25

Uživajte u nezaboravnom dočeku Nove godine i Božića u glamuroznom Dubaiju! Naša specijalna ponuda DUBAI NOVA GODINA I BOZIC 5 NOĆI – 6 DANA 24/25 omogućava vam da doživite čarobnu atmosferu ovog fascinantnog grada. Tokom šest dana boravka, otkrijte modernu arhitekturu, luksuzne šoping centre, zlatne plaže i živopisne bazare. Uživajte u božićnim i novogodišnjim svečanostima sa spektakularnim vatrometom i svečanim događanjima koja će vas ostaviti bez daha.

Vaša avantura započinje 29. decembra, uz bogat program koji uključuje obilazak najpoznatijih znamenitosti Dubaija, kao što su Burj Khalifa, Dubai Marina, i veličanstveni Dubai Mall. Uživajte u luksuznom smeštaju, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i nezaboravnim trenucima sa porodicom i prijateljima. Pružite sebi i vašim najdražima nezaboravno iskustvo i započnite novu godinu na spektakularan način uz naš aranžman. Rezervišite sada i doživite magični praznični duh Dubaija!

Pogledajte program putovanja

Oblast
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

CITYMAX HOTEL AL BARSHA AT THE MALL HOTEL

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / DUBAI

Aerodrom je udaljen oko 25 km od hotela.

TRYP BY WYNDHAM DUBAI HOTEL

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / DUBAI

TRYP by Wyndham Dubai svojom centralnom lokacijom omogućava lak pristup svim glavnim destinacijama Dubaija, nalazi se na 600 metara od stanice metroa Dubai Internet City. 

MILLENNIUM PLACE BARSHA HEIGHTS HOTEL

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / DUBAI

Hotel se nalazi na 5,6 km od Montgomerija u Dubaiju, 2,5 km od plaže Mina Sejahi, a od plaže Sufuh 2,7km. Najbliži je Međunarodni aerodrom Dubai koji je udaljen 29km od smeštaja. 

GOLDEN TULIP MEDIA HOTEL HOTEL

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / DUBAI / DUBAI

Plaža: Najpopularnije javne plaže u Dubaiju su Jumeirah Public beach i javne plaže na Jumeirah Road-u. Sveža kafa je dostupna u kafeu Ristretto.

WYNDHAM DUBAI MARINA HOTEL

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / DUBAI

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na 30 minuta od aerodroma i pruža prelepi pogled na more i Dubai Marinu.

RADISSON BEACH RESORT PALM JUMEIRAH HOTEL

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / DUBAI

Radisson Beach Resort Palm Jumeirah se nalazi u Dubaiju, u blizini plaže Palm West. Najbliži aerodrom je udaljen 32km od hotela.

RAMADA HOTEL BY WYNDHAM DUBAI JBR HOTEL

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / DUBAI

Hotel Ramada by Wyndham Dubai JBR nalazi se izmedju četvrti Jumeirah Beach residence, šetališta The Walk i Dubai marine.