fbpx

SINDBAD CLUB HOTEL

SINDBAD CLUB HOTEL

Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale. U sklopu hotela nalazi se aqua park, nekoliko restorana a gostima je na raspolaganju veliki izbor barova.

SINDBAD CLUB HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale. Opšti podaci Hotel se može pohvaliti dobrom lokacijom, a njegov raznovrsni sadržaj ga čini dobrom preporukom za goste svih uzrasta. U sklopu hotela nalazi se aqua park, nekoliko restorana a gostima je na raspolaganju veliki izbor barova.

Sadržaj

Gostima su na raspolaganju dva restorana internacionalne kuhinje – Gusto Restaurant i Botanica Restaurant kao i dva a la carte restorana – Asian Restaurant i Italian Restaurant. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Oasis Snacks, ZAZA Beach Snack & Bar, Breezes Snack, Shisha Corner, Central Cafe Lobby Bar, Mastaba Lounge, Breezes Lobby Bar, Oasis Pool Bar, La Cabana Pool Bar, Water Park Bar, Coco Loco Beach Bar, Heavens Sports Bar i Alchemy Bar. 

Sobe

Standardne sobe su veličine oko 27m² i mogu imati pogled na ulicu, baštu ili bazen. Porodične sobe su veličine oko 40m² i imaju pogled na aqua park ili baštu.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 733 smeštajne jedinice i sve imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu.

Plaža

Hotel koristi plažu Sindbad Beach Resorta, od koje je udaljen oko 5min. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 400m na kojoj se nalaze dva bara. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Opšti podaci

Hotel ima dobru lokaciju i preporuka je za porodice sa decom zbog raznovrsnog dečijeg sadržaja ali i za sve ostale uzraste. U sklopu hotela se nalazi aqua park, nekoliko restorana i barova.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Room service, telefon, a la carte restorani, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, frizerski salon, masaže, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela, sportovi na vodi.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, prodavnice

Sport i zabava

Hotel ima bazen kod glavne zgrade i kod aqua parka, aqua park sa 15 tobogana, teniske terene, odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet samo u lobiju.

Za najmlađe

Za decu hotel organizuje razne aktivnosti.

Spa & wellness

Korišćenje teretane je besplatno.

SINDBAD CLUB HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
SINDBAD CLUB HOTEL