fbpx

LONICERA CITY KLEOPATRA HOTEL

LONICERA CITY KLEOPATRA HOTEL

Nalazi se u centru Alanje, nedaleko od Damlataš pećine i oko 120km od aerodroma u Antaliji.Hotel je otvoren 2013. a renoviran 2021. Zauzima površinu od 2.

LONICERA CITY KLEOPATRA HOTEL

Lokacija

Nalazi se u centru Alanje, nedaleko od Damlataš pećine i oko 120km od aerodroma u Antaliji.Hotel je otvoren 2013. a renoviran 2021. Zauzima površinu od 2.000m² i sastoji se od dve šestospratne zgrade sa kapacitetom od 98 soba, od čega je 5 soba namenjeno nepušačima. Gostima je na raspolaganju glavni restoran, Lobby, Street, Restaurant Bar.

Sobe

Standardne sobe su veličine oko 24m² i imaju: laminat/keramiku na podu, klima uređaj, tuš/WC, TV sa muzičkim i internacionalnim kanalima, telefon, balkon, mini bar (dopunjuje se jednom dnevno vodom), fen. Kapacitet 2 odraslih+1 dete.

Family sobe su veličine oko 44m², sastoje se iz dve sobe i imaju: laminat/keramiku na podu ili tepih, klima uređaj, tuš/WC, TV sa muzičkim i internacionalnim kanalima, telefon, balkon, mini bar (dopunjuje se jednom dnevno vodom), fen. Kapacitet 4 odrasle +1 dete

Plaća se: sef, usluga pranje veša, dečija kolica, ležaljke i suncobrani na plaži, sportovi na vodi i ostalovan koncepta.

Plaža

Hotel je udaljen 100m od Kleopatrine plaže na kojoj se korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira naplaćuje.

Usluga

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve van koncepta.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, dečiji bazen, pikado, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi u lobiju i  sobama.

LONICERA CITY KLEOPATRA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LONICERA CITY KLEOPATRA HOTEL