fbpx

GRAND COSMOPOLITAN HOTEL

GRAND COSMOPOLITAN HOTEL

Hotel je na pešačkoj udaljenosti od metro stanice a tržni centar Mall of the Emirates udaljen je 1,3 km. Hotel Burj Al Arab udaljen je 6 km, a Burj Khalifa 15 km.

GRAND COSMOPOLITAN HOTEL

Lokacija

Hotel je na pešačkoj udaljenosti od metro stanice a tržni centar Mall of the Emirates udaljen je 1,3 km. Hotel Burj Al Arab udaljen je 6 km, a Burj Khalifa 15 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 26 km od hotela. Do plaže Džumeira  je oko 7 km.


Smeštaj

Sobe su klimatizovane, sa sopstvenim kupatilom, IPTV-om ravnog ekrana i Smart TV-om sa satelitskim kanalima, peglom i daskom za peglanje, sefom, fenom.


Opšti podaci

Ponuda hotela uključuje smeštaj sa 5 zvezdica opremljen saunom, parnim kupatilom i terasom za sunčanje na krovu, otvorenim bazenima i fitnes centrom. Gosti mogu da koriste poslovni centar. Sadrži porodične sobe, a gostima nudi i dečije igralište.

Hrana i piće

Raspolaže sa tri restorana. Restoran hotela Grand Cosmopolitan pruža uslugu na bazi švedskog stola ili à-la-carte meni tokom celog dana. Šiša se služi na terasi na krovu.

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

GRAND COSMOPOLITAN HOTEL