fbpx

ARABIAN PARK HOTEL

ARABIAN PARK HOTEL

Idealan za poslovne ili slobodne goste i u blizini je Međunarodnog finansijskog centra Dubaija kao i Svjetskog trgovinskog centra.

ARABIAN PARK HOTEL

Lokacija

Ovaj moderan hotel nalazi se na odličnoj lokaciji - Al Jadaf, veoma blizu samog centra Dubai-a velikih trgovačkih centara i atrakcija uključujući Dubai Frame, Dubai Mall sa čuvenom zgradom Burj Khalifa, Wafi tržni centar, Dubai Festival City, Dubai Creek, a udaljen je od aerodroma oko desetak minuta vožnje. Idealan za poslovne ili slobodne goste i u blizini je Međunarodnog finansijskog centra Dubaija kao i Svjetskog trgovinskog centra.

Sobe

Zahvaljujući nedavnom renoviranju, 328 soba za goste su moderne, svetle sa pogledom na bazen ili grad koje pružaju zadivljujući pogled na dinamični Dubai. Moderno dizajnirane sa savremenim nameštajem i opremljene najnovijom tehnologijom u sobi, sobe zadovoljavaju potrebe današnjih putnika u pokretu.

Opšti podaci

Hotel u svom sastavu ima recepciju, četiri različita lokala - uživajte u Cheers Pubu ili pijuckajte piće na suncu ili u hladu u The Blue Lounge Bar-a. Doručak se služi u restoranu Gardenia koji radi tokom celog dana. 

Ostali sadržaji

Kada dodje vreme za opuštanje raspolaže sa potpuno opremljenom teretanom sa kardio spravama i spravama za vežbanje i spoljašnjim bazenim s kontrolisanom temperaturom.

Napomena

Cene za grupni polazak 28.04. kalkulisane su na grupnoj tarifi. Nakon popune mesta cena ce biti na upit uz doplatu za razliku u ceni za individualnu tarifu avio karte.
Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice.

ARABIAN PARK HOTEL