fbpx

ALBATROS AQUA PARK HOTEL

ALBATROS AQUA PARK HOTEL

Lokacija:Rizort Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh smešten je u srcu Šarm el Šeika. Ovaj rizort sa 5 zvezdica u ponudi ima sopstveni akva park sa brojnim toboganima.

ALBATROS AQUA PARK HOTEL

Lokacija:Rizort Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh smešten je u srcu Šarm el Šeika. Ovaj rizort sa 5 zvezdica u ponudi ima sopstveni akva park sa brojnim toboganima.Gostima su na raspolaganju dečje igralište i kupatilo sa termalnom izvorskom vodom. Gosti takođe mogu da uživaju u obrocima u restoranu ili da popiju piće u baru.

Sobe:Svih 260 soba u rizortu opremljene su klima-uređajem i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Pojedine sobe imaju terasu ili balkon. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju papuče, besplatan toaletni pribor i fen za kosu.

Hotelski sadržaj:Ponuda rizorta uključuje recepciju koja radi non-stop, bankomat, uslugu konsijerža i frizerski salon u okviru objekta.

Sport i zabava:Rizort Albatros je čuven po svojim vodenim toboganima, raznim bazenima i velikom izboru sportova i različitih aktivnosti za goste svih uzrasta. U okviru objekta na raspolaganju su teniski teren i sadržaji za stoni tenis. Gosti koji žele da se opuste mogu da uživaju u spa centru.

Ponuda rizorta obuhvata i uslugu iznajmljivanja automobila. Rizort Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh smešten je na 1,2 km od ronilačke lokacije Theatre i na 1,3 km od mesta za ronjenje Templ Rif. Međunarodni aerodrom Šarm El Šeik udaljen je 15 km.