fbpx

BODRUM PARK RESORT HOTEL

BODRUM PARK RESORT HOTEL

Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži koja je nosilac "Plave zastave", u regiji Yaličiftlik, 16 km udaljen od centra Bodruma, a od 40 km od aerodroma

BODRUM PARK RESORT HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži koja je nosilac "Plave zastave", u regiji Yaličiftlik, 16 km udaljen od centra Bodruma, a od 40 km od aerodroma. Hotel ima glavnu zgradu i club deo, prepun je zelenila i predstavlja dobar izbor za pravi odmor i uživanje.          

Sadržaj

  Glavni restoran, snack restoran, 3 a la carte restorana (riblji, italijanski i turski), 4 bara, ukupno 5 otvorenih bazena, 5 tobogana, wellness centar, bilijar, pikado, stoni tenis, teren za tenis, teren za mini fudbal i mini košarku, mini klub, dnevna i večernja animacija za odrasle i decu. Wi-Fi je besplatan na zajedničkim površinama. 

Sobe

 Ukupno 288 soba raspoređenih u glavnoj zgardi i club delu, a sve sadrže kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar (voda), ketler za čaj i kafu i terasu ili francuski balkon. Sobe u glavnoj zgradi poseduju francuski balkon. Sobe su renovirane pred sezonu 2019 

Usluga

 Ultra all inclusive - doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje izbor više jela prema hotelskim pravilima). 

Sport i zabava

Hotel poseduje otvoreni bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima. Dnevne i večernje animacije, mini klub za decu, pikado, stoni tenis.

Aktivnosti i usluge uz doplatu:

Sportovi na vodi, ronjenje.

Spa & wellness

Sauna , fitness, zatvoreni bazen.

Aktivnosti i usluge uz doplatu:

Tretmani lica i tela, masaže, tursko kupatilo.

BODRUM PARK RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
BODRUM PARK RESORT HOTEL