fbpx

LONG BEACH RESORT Hotel

LONG BEACH RESORT Hotel

  Hotel se nalazi u regiji Indžekum, 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. Hotelska plaža do koje se stiže podzemnim prolazom je dužine 600 m i ima dva mola za sunčanje

LONG BEACH RESORT Hotel

Lokacija

  Hotel se nalazi u regiji Indžekum, 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. Hotelska plaža do koje se stiže podzemnim prolazom je dužine 600 m i ima dva mola za sunčanje. Delimično je renoviran 2016. i 2017. godine. 

Sadržaj

 Hotel se prostire na površini od 75.000 m2 i sastoji se iz glavne zgrade i vila. U sastavu hotela su glavni restoran, 3 a la carte restorana (plaća se rezervacija), 5 barova, 2 mini kluba za decu, otvoreni bazen, bazen sa morskom vodom, bazen sa vodopadom, aqua park sa 10 tobogana za odrasle i 5 za decu i piratskim brodom, 2 bazena u sekciji vila, luna park, 2 teniska terena, odbojka na plaži, 2 terena za golf, wellness centar, tursko kupatilo, jacuzzi, sauna, dnevna i večernja animacija i programi. 

Sobe

 Standard soba 28 – 33 m², kupatilo (tuš ili kada), fen, balkon, centralni klima uređaj, mini bar (dnevno voda i mineralna voda, a na dolasku i sokovi), SAT TV sa muzičkim kanalima, sef (besplatno). Na podu je tepih, a za goste sklone alergijama postoje sobe sa laminatom. 

Usluga

 Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, diet bife, dečiji bife (ručak i večera), sladoled od 14:30-16:30, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).  
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Neka premium i uvozna i flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća i povrća, sportovi na vodi, masaže, spa, osvetljenje teniskog terena i najam opreme, usluge lekara, pranja veša. 

LONG BEACH RESORT Hotel

Aranžman
Period & Trajanje