fbpx

LONG BEACH RESORT HOTEL

LONG BEACH RESORT HOTEL

Hotel se nalazi u regiji Indžekum, 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. 

LONG BEACH RESORT HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u regiji Indžekum, 20 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. 

Sadržaj

U sastavu hotela su glavni restoran, 3 a la carte restorana (plaća se rezervacija), 5 barova, 2 mini kluba za decu, otvoreni bazen, bazen sa morskom vodom, bazen sa vodopadom, aqua park sa 10 tobogana za odrasle i 5 za decu i piratskim brodom, 2 bazena u sekciji vila, luna park, 2 teniska terena, odbojka na plaži, 2 terena za golf, wellness centar, tursko kupatilo, jacuzzi, sauna, dnevna i večernja animacija i programi. 

Sobe

Hotel ima ukupno 773 smeštajne jedinice i sve imaju mini bar (po dolasku napunjen vodom i sokoovima, kasnije se dopunjuje samo vodom), ketler, SAT LCD TV, klima, sef, telefon, wi-fi internet.

Standard soba 28 – 33 m², kupatilo (tuš ili kada), fen, balkon, centralni klima uređaj, mini bar (dnevno voda i mineralna voda, a na dolasku i sokovi), SAT TV sa muzičkim kanalima, sef (besplatno). 
Porodične duplex sobe su površine oko 50-55m2 i imaju 2 spavaće sobe.

Plaža

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita do koje se stiže podzemnim prolazom je dužine 600 m i ima dva mola za sunčanje. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 2006. godine, a poslednji put renoviran 2020. godine (renovirane su sobe, loby i poslastičarnica). Hotel se prostire na površini od 75.000 m2 i sastoji se iz glavne zgrade i vila.

Usluga

 Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, diet bife, dečiji bife (ručak i večera), sladoled od 14:30-16:30, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).  

Za najmlađe

Mini klub, mini disko, igralište, dečiji  meni, bazeni, akva park i luna park.  

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo i fitnes centar.

U cenu aranžmana je uključeno

U cenu aranžmana nije uključeno

Neka premium i uvozna i flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća i povrća, sportovi na vodi, masaže, spa, osvetljenje teniskog terena i najam opreme, usluge lekara, pranja veša i ostalo van koncepta.

LONG BEACH RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LONG BEACH RESORT HOTEL