Ukupno 4 hotela u ovom regionu

bez definisanih cena

Gradovi

Filtrirajte nalaze


LES 2 ALPES

region LES 2 ALPES

Ovo vrhunsko skijalište ima apsolutnu garanciju snega. Na nadmorskoj visini od 1650-3560 m nalazi se ukupno 220 km povezanih staza (44 km crnih, 78 km crvenih, 78 km plavih). Ukupno 3 gondole, 3 kabinske žičare, 25 sedežnica, 20 vučnica, 1 planinski voz, veliki snowpark. Mesto nudi puno shopping mogućnosti, restorana, barova, diskoteka, u kojima zabave traju svaku večer do ranih jutarnjih sati. Cene su nešto niže u poredjenju sa Val Thorensom i sličnim skijalištima.


Iz mesta kreće čitav niz gondola, vučnica i sedežnica kojima se može popeti na okolne staze. Oko 80% skijališta nalazi se sa jedne strane mesta i 20% sa druge. Staze koje su najbliže gradu su ujedno i teže, sa povećanjem nadmorske visine ima sve više laganijih staza. Na skijalištu se nalazi po mnogima najteža crna staza u Europi (Grand Colouire). Staza se ne uređuje, jako je strma a ima i veliki postranični nagib.


Na 2600 m je međustanica velike gondole koja prevozi 15 ljudi do dna glečera (3200 m).


Glečer je prava poslastica. Počinje na 3200 m gde je u sklopu gornje stanice gondole kafić sa velikom terasom sa koje je predivan pogled (kada to vremenske prilike dozvole). Glečer se proteže sve do 3568 m. Na njemu voze dva sidra, a kada se dođe na vrh sidra, može se jednom gotovo ravnom stazom doći do tanjira koji vozi na sami vrh. To je najviša tačka koja je na 3568m. Uslovi skijanja su odlični, visinska razlika skijališta oko 2300 m. Odabrati se može na kakvom snegu i tipu staze se želi skijati. Od laganih staza i skroz suvog i smrznutog snega, pa do savršenog powdera za freeride kojeg ima u izobilju. Tu je mnoštvo crvenih i crnih staza koje su ovisno o sunčanoj strani, terminu dolaska i temperaturi, najčešće tvrde i brze ili malo niže i mekanije.


U cenu ski pass-a Grand Galaxie uključeno je: 2 dana skijanja na skijalištu Alpe d’Huez (ski bus vozi sredom i četvrtkom, karta cca 12€) 1 dan skijanja u Serre Chevalier, Montgenevre i Sestriere, klizalište (klizaljke se unajmljuju uz doplatu) i javni spoljasnji bazen.


U našoj ponudi ćete naći apartmane smeštene na odličnim lokacijama uz prihvatljive cene.


Od Begrada do Les 2 Alpesa ima oko 1330 km, Beograd – Zagreb – Ljubljana – Torino – Sestriere – Briancon – Les 2 Alpes

LES 2 ALPES

LES RESIDENCE 1650

pozovite nas za informacije o cenama

RESIDENCE ALPINA LODGE

pozovite nas za informacije o cenama

LE MEJIOTEL 3

pozovite nas za informacije o cenama

RESIDENCE ALBA 3

pozovite nas za informacije o cenama