fbpx

PARAMOUNTH HOTELS HOTEL

PARAMOUNTH HOTELS HOTEL

Paramount hotel Dubai je inspirisan bogatom istorijom kompanije Paramount Pictures. Do Dubajskog kanala može lako da se stigne pešice.

PARAMOUNTH HOTELS HOTEL

Lokacija

Paramount hotel Dubai je inspirisan bogatom istorijom kompanije Paramount Pictures.
Smešten je u centru dinamične četvrti Business Bay na 2,1 km od tržnog centra Dubai Mall i fontane Dubai, 2,9 km od Burj Khalife i 4,8 km od tržnog centra City Walk. Do Dubajskog kanala može lako da se stigne pešice. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 12,4 km od hotela.

Sobe

Ovaj hotel sa 5 zvezdica nudi 823 klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom. Sobe su uređene u holivudskom stilu i imaju ogledala u stilu filmskih zvezda, garderobere i tuševe sa efektom kiše.

Hrana i piće

U objektu Paramount Hotel Dubai se služe jela inspirisana kalifornijskom kuhinjom. Osim toga, na raspolaganju su vam autentični bar u stilu epohe prohibicije i privatni bioskop. Restoran The Stage, koji se nalazi u okviru objekta Paramount Hotel Dubai, poslužuje doručak na bazi švedskog stola.

Ostali sadržaji

Gostima su takođe na raspolaganju besplatan privatni parking, bazen na otvorenom u stilu rizorta, spa centar Celebrity, fitnes centar, sauna i dečje igralište.

Napomena

Cene za grupni polazak 28.04. kalkulisane su na grupnoj tarifi. Nakon popune mesta cena ce biti na upit uz doplatu za razliku u ceni za individualnu tarifu avio karte.
Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

PARAMOUNTH HOTELS HOTEL