fbpx

IC HOTELS SANTAI FAMILY Hotel

IC HOTELS SANTAI FAMILY Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u Beleku na sopstvenoj, 300 m dugačkoj plaži, na oko 30 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1995. godine, renoviran 2012., a 2015.

IC HOTELS SANTAI FAMILY Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u Beleku na sopstvenoj, 300 m dugačkoj plaži, na oko 30 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1995. godine, renoviran 2012., a 2015. godine su izgrađene vile, mini-klub i jedan od najmodernih zabavnih parkova u regiji sa pregršt vodenih i drugih atrakcija za decu svih uzrasta.

Sadržaj: Glavni restoran, 5 a la carte restorana, 6 barova, 4 otvorena bazena od kojih je jedan sa toboganom, 2 dečija bazena, bazen za bebe, dečiji klub raspoređen u 4 kategorije shodno starosti dece od 0-16 godina, hamam, sauna, fitness, dnevna i večernja animacija, stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal, časovi plesa, aerobik u vodi. Wireless internet je besplatan 40 minuta dnevno.

Sobe: Kupatilo sa kadom, fen, centralni klima uređaj, tepih na podu, mini bar (dnevno voda, sokovi i pivo), sef (ne plaća se), LCD TV, set za čaj i kafu, bade-mantil i papuče, telefon, balkon ili terasa.

Usluga: Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, užine tokom dana (pica, pide, gozleme, hamburger, doner, salate, hot-dog, vafle) , ručak, večera, noćni obrok, sladoled od 12:00 do 16:00, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, spa centar, usluge lekara, a la carte restorani, određena uvozna i premium pića.