Uskrs 2019 - Putovanja

Uskrs je naš naradosniji praznik. Dok neki praznik provode u krugu porodice, drugi se odlučuju na putovanje sa svojim najbližima. Na taj način na savršen način koriste priliku da upoznaju neko novo mesto gde do tada nisu bili. Mi vam donosimo Uskrs putovanja na kojima ćete uživati i kojih ćete se rado sećati.Uskrs 2019 - Kipar

 

- PRAZNIK U SUNČANOJ AJA NAPI

- Polazak: 26.04.2019.

- 6 dana

 

pogledajte uskrsnju ponudu (PDF)

 Uskrs 2019 - Turska - Istanbul

 

- PROMO CENE ZA REZERVACIJE DO 28.02.2019.

- 4 ili 3 noći

 

 

pogledajte uskrsnju ponudu (PDF)

 Uskrs putovanja u našoj ponudi su po vašoj meri - odaberite svoje

Naša agencija Ponte u ponudi ima mnogobrojne destinacije, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, koje su poznate i koje svojim posetiocima pružaju zagarantovan užitak. Od prirodnih lepota Srbije, do evropskih destinacija koje će na vas ostaviti neizbrisiv trag. Vaš posao je samo da donesete odluku koja će destinacija za vaše Uskršnje putovanje biti, a sve ostalo je na nama. Od udobnog prevoza koji ispunjava sve kriterijume za sigurno putovanje, pa do ljubaznih i profesionalnih vodiča koji će vam uvek biti na usluzi i koji će vas uputiti u sve čari koje sa sobom nosi mesto koje ste izabrali.

Provedite sa vašim dragim osobama Uskršnje praznike u nekoj evropskoj zemlji i doživite nezaboravno iskustvo.

Putovanje za Uskrs koje ćete pamtiti

Za našu agenciju Ponte, putnik je u središtu svega i sve je usmereno da on bude zadovoljan i da njegovo putovanje protekne bez ijednog problema. Tako je i kada se radi o putovanjima za Uskrs, gde se trudimo da svojom bogatom ponudom putovanja zadovoljimo sve ukuse. I da svako za sebe pronađe mesto koje mu najviše odgovara ili koje želi da upozna.

Iskoristite Uskršnje praznike da negde otputujete. To će pored novih iskustava koje ćete doživeti, učiniti i da napunite svoje baterije, pa ćete orni kada se vratite krenuti u nove radne pobede. Mi vam nudimo pakete Uskrs putovanja po izuzetno povoljnim cenama, tako da vama posle odabira destinacije ostaje samo da se opustite i uživate svim svojim čulima u čarima koje ona sa sobom nose.