Ukupno 0 hotela u ovoj zemlji

bez definisanih cena

Regije


Srbija

Najveći deo naše zemlje zauzimaju planine, od Fruške gore na severu, pa sve do Makedonije, Crne gore i Albanije. Na planinama možete uživati bilo koje godišnje doba da je, jer su one pravi izbor ukoliko volite duga pešačenja i planinarenja, vožnju biciklom, skijanje. &&&Takođe, planine su prava riznica zdrave hrane, biljki, planinskih potočića, rečica i jezera u kojima se možete okupati. Izbor je zaista širok, ideja ima na pretek, a na vama je da ih realizujete u zavisnosti od vaših želja.

Turistički potencijal planinskog turizma je svake godine sve izraženiji, mada se mora priznati da je Srbija zemlja bogata neiskorišćenim kapacitetima za skijanje. Ukoliko se to promeni, a ima indicija da hoće, i zimovanje u Srbiji će dobiti na još većem značaju.Šta se posebno izdvaja na zimovanju u Srbiji?Ukoliko se odlučite da svoj zimski ili letnji odmor provedete u Srbiji nećete pogrešiti. Srbija je bogata planinama, a tradicionalno srpsko gostoprimstvo ostaće vam u lepom sećanju. Skijanje u Srbiji je veoma popularno, i zanimacija po kojoj ćete pamtiti zimovanje u Srbiji. Posebno su ski staze pogodne za skijaše – početnike. Neka od glavnih skijališta nalaze se na Kopaoniku, Staroj planini, Zlatiboru, Zlataru, Tari. Ako ste registrovani skijaš, moćićete da uživate i u drugim brojnim aktivnostima, kao što je spust sankama ili vožnja sankama kroz predivne krajolike Srbije. Srbija je veoma pogodna za sve vrste skijanja i snoubordinga. I za početnike, ali i za sve one koji žele da nauče osnove skijanja, postoje planine i skijališta koja im možda više “leže”. Takve planine su Divčibare, Goč, Zlatibor. Nešto više planine poput kopaonika i Stare planine predstavljaju pravi izazov za iskusnije bordere i skijaše.

Posle mnogo godina, ulaganja i odricanja, Srbija ponovo ima značajnu ulogu u planinskom turizmu. Izgradnjom novih staza, odmarališta, topova i ski liftova uslovi su neuporedivo poboljšani. Postoje planovi za izgradnju novih skijališta i ski staza, a takođe se radi i na poboljšanju infrastrukture u mnogim planinskim centrima. U našoj bogatoj ponudi pronaćićete veliki broj hotela i apartmana koji će zadovoljiti sve vaše zahteve.

SRBIJA

KOPAONIK

Kopaonik, poznat kao “Krov Srbije”, najveći je planinski masiv u Srbiji i broj jedan zimska turistička destinacija, posećena i leti.

U svom najvišem delu Kopaonik je nalik na kuću ravnog krova te se taj deo naziva Ravni Kopaonik.

Na prostoru Ravnog Kopaonka na nadmorskoj visini od oko 1780 m smestilo se samo središte njegovog turističkog centra. Najveći smeštajni kapaciteti, među kojima su brojni hotela, apartmani, vile, odmarališta, planinarski domovi, nalaze se u tom delu...