Novogodišnja putovanja 2019

Volite duh koji Nova godina nosi sa sobom, a uz to volite i putovanja? Ne razmišlljajte previše, spojte lepo i korisno i izaberite neko od putovanja za Novu godinu iz naše bogate ponude. Novogodišnja putovanja predstavljaju najbolju i najlepšu investiciju koje ćete se rado sećati, a naša turistička agencija Ponte će se potruditi da sve protekne u najboljem redu.

 Nova Godina - Egipat - Hurgada

 

 

- Polasci od 16. novembra 2018

- 8 ili 12 dana

 

pogledajte novogodišnju ponudu (PDF)

Nova Godina - Krstarenja

 

- ZAPADNI MEDITERAN • EMIRATI • INDIJSKI OKEAN • AZIJA • KARIBI

- polasci od: 22. Decembar 2018

 

 

pogledajte novogodišnju ponudu (PDF)Nova Godina - Slovenija - Mariborsko Pohorje

 

 

- 7=6 UKLJUČENO U CENU

- 4, 6 ili 8 dana

 

pogledajte novogodišnju ponudu (PDF) 

Nova godina - putovanja drugačija od drugih

Nova godina je jedan od najradosnijih praznika, prepuna dobrog druženja, vatrometa i slavlja, a novogodišnja putovanja su specifična i sama po sebi nose draž radosti i dobre zabave. Nova godina je idealno vreme da vama i vama dragim osobama obezbedite neki lep poklon. Jedan od poklona može biti i odlazak na neku destinaciju o kojoj ste oduvek maštali. Putovanja za Novu godinu su unikatan, vredan i veoma poseban poklon.

Budite i vi deo nezaboravne novogodišnje magije i osetite duh svetskih metropola na jedan drugačiji i zanimljiviji način.

Nudimo vam veliki izbor novogodišnjih putovanja

Ukoliko ste planirali da doček Nove godine provedete drugačije i otputujete negde, u našoj ponudi ćete naći veoma široku lepezu najrazličitijih destinacija. Imamo ponude za sve, tako da se lako možete odlučiti za neku u zavisnosti od vaših preferencija i raspoloživog budžeta. Upoznajte nove kulture, nacije i istoriju. Doživiećete drugačije putovanje jer je praznični i novogodišnji duh poseban u svakoj zemlji.

Ljubiteljima egzotike odlazak u Vijetnam ili na Tajland može predstavljati osveženje i beg iz pomalo dosadne svakodnevice. Miks različitih kultura, nacija, istorije i sve to na jednom mestu. Ove prelepe destinacije predstavljaju pravo osveženje koje prosto morate posetiti.

Sa druge strane, šta kažete za novgodišnje putovanje u Italiju, Španiju ili Portugaliju? Ove mediteranske zemlje su same po sebi veliki izazov. Lagana i blaga klima, odličan gastronomski doživljaj, prirodno bogatstvo, bogato kulturno i istorijsko nasleđe samo su neki od razloga zbog kojih ih trebate posetiti.