fbpx

PORTAVENTURA CARIBE Hotel

PORTAVENTURA CARIBE Hotel

Lokacija: Tematski hotel inspirisan Karibima, nalazi se na samom ulazu u zabavni park PortAventura, do kog postoji shuttle bus prevoz. Od letovališta Salou i najbliže plaže je udaljen oko 800 m.

PORTAVENTURA CARIBE Hotel

Lokacija: Tematski hotel inspirisan Karibima, nalazi se na samom ulazu u zabavni park PortAventura, do kog postoji shuttle bus prevoz. Od letovališta Salou i najbliže plaže je udaljen oko 800 m. Od aerodroma u Barseloni je udaljen 110 km.

Sadržaj: 3 restorana, 4 bara, bazen za odrasle i decu nasut peskom i uređen u stilu karipskih plaža, tereni za odbojku na plaži i mini fudbal, spa centar, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, a neograničen pristup atrakcijama zabavnog parka pružaju gostima ovog hotela nebrojene mogućnosti za zabavu i porodično uživanje.

Sobe: Podeljene u 3 kategorije - standard, superior i deluxe, od kojih svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i balkon. Deluxe sobe su veće kvadrature u odnosu na standard i superior, imaju mini bar i pogled na bazen.

Usluga: Polupansion.