fbpx

LAGUNA MOLINDRIO Hotel

LAGUNA MOLINDRIO Hotel

Položaj: Potpuno renoviran hotel za sezonu 2008. Hotel je prilagođen osobama s posebnim potrebama. U periodu od 26.05.-05.09.2014. Pomoćni ležaj na upit. Usluge: Bife doručak i večera

LAGUNA MOLINDRIO Hotel

Položaj: Potpuno renoviran hotel za sezonu 2008. na mestu nekadašnjeg hotela Galeb smešten u uvali Zelena laguna, 4 km od grada (mogućnost prevoza turističkim vozićem do grada), 300 m od mora.

Sadržaji: Potpuno preuređeni i klimatizovani hotel s 234 sobe i 31 apartmanom, restoran, aperitiv bar, TV prostor, 2 otvorena bazena sa slatkom vodom i dečiji bazen, grill bar uz bazen, internet kiosk (uz doplatu), suvenirnica, sala za sastanke, frizerski salon, dečija igraonica, prostor za odlaganje bicikala, parking (uz doplatu). Hotel je prilagođen osobama s posebnim potrebama. U blizini je veliki zabavni centar International club s terasom za ples, diskotekom, noćnim barom, restoranom i video igrama. U periodu od 26.05.-05.09.2014. je uključeno piće dobrodošlice, animacija, ležaljke kraj bazena, peškiri (uz doplatu), mini club, wellness centar (firness, finska, turska i infracrvena sauna), relax zona, čaj i voće, tematska večera jednom u toku boravka, animacija.

Sobe: Klimatizovane, kada ili tuš/WC, SAT TV, sef, fen za kosu, minibar. Sobe su okrenute na park ili morsku stranu, a neke imaju balkon. Pomoćni ležaj na upit.

Usluge: Bife doručak i večera.                                                                   

Sport: Na obali ispred hotela Molindrio nalazi se i sportski centar sa žičarom za skijanje na moru i školom skijanja, jedrilicama i čamcima za iznajmljivanje, četiri teniska terena i terenom za odbojku na pesku.

Plaža: Šljunkovita, betonirana i travnata plaža s uređenim sunčalištima i hladovinom borova udaljena je 300 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju.