fbpx

SAVUDRIJA Apartmani

SAVUDRIJA Apartmani

Položaj: Turističko naselje Savurdija je smešteno na severozapadu Istre, na oko 9 km od Umaga, oko 100 m od mora. Veličina apartmana je otprilike 30-35 m2 (terasa uključena).

SAVUDRIJA Apartmani

Položaj: Turističko naselje Savurdija je smešteno na severozapadu Istre, na oko 9 km od Umaga, oko 100 m od mora.

Sadržaji: 62 apartmana više srednje klase sa svojim sopstvenim parkingom, terasama i roštiljom u bašti, kapaciteta od 4 do 6 osoba, otovren bazen sa delom za decu i ležaljke sa suncobranima pored bazena

Apartmani: svi apartmani su moderno namešteni prateći EU standarde i opremljeni SAT-TV, telefonom, Internetom (uz doplatu).
Apartman za 4 Osobe – dnevna soba sa kaučem na izvlačenje, SAT-TV i telefon, kompletno opremljena kuhinja sa frižiderom, jedna odvojena spavaća soba sa 2 kreveta, kupatilo / WC sa tuš kabinom, hodnik i terasa, pogled park  ili morska strana. Veličina apartmana je otprilike 30-35 m2 (terasa uključena).
Apartman za 6 Osoba – dnevna soba sa kaučem na izvlačenje, SAT-TV i telefon, kompletno opremljena kuhinja sa frižiderom, dve odvojene spavaće sobe svaka sa 2 kreveta, kupatilo / WC sa tuš kabinom, hodnik i terasa, pogled park ili morska strana. Veličina apartmana je otprilike 45 m2 (terasa uključena).
Usluga: Najam apartmana. Postoji mogućnost doplate za polupansiona u restoranu turističkog naselja.
Plaža: Dobro održavana šljunkovito, kamena i popločana plaža udaljena je otprilike 150 metara

Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu od 10 eur po danu (na upit).