fbpx

MELIA CORAL Hotel

MELIA CORAL Hotel

Položaj: U turističkom naselju Katoro, udaljen 3 km od Umaga, okružen borovom šumom.

MELIA CORAL Hotel

Položaj: U turističkom naselju Katoro, udaljen 3 km od Umaga, okružen borovom šumom. Hotel je smešten na samom rtu neposredno uz more, na lokalitetu Villa Tiola, gde su i stari Rimljani uživali u blagodetima istarske klime.

Sadržaji: 245 soba i 6 luksuznih junior svitova, klimatizovan restoran s uslugom buffeta (show-cooking), a la cart taverna sa terasom, aperitiv bar, snack bar na plaži, wine bar sa ponudom od preko 200 ekskluzivnih vina, a posebne su tematske gastro večeri. U okviru hotela se nalaze još i nova kongresna dvorana do 350 mesta, frizerski salon, salon za ulepšavanje, fitness, trim staza, zatvoreni bazen, otvoreni bazeni sa termalnom vodom, Melia Coral Wellness sa izuzetnom ponudom egzotičnih tretmana, sauna i masaža i otvorenom terasom za sunčanje (Wellness garden) za momente potpune relaksacije. Gostima je obezbeđen određen broj ležaljki i suncobrana uz bazen, program sporta i zabave za sve uzraste. Sobe: Klimatizovane, kupatilo sa kadom, SAT TV, minibar, sef, telefon, fen za kosu, internet, neke sobe imaj balkon.

Usluge: Bife doručak i večera

Sport: Fitness studio, tenis tereni sa školom tenisa, natkriveni tenis tereni, sportovi na vodi, vodeni tobogan, odbojka na plaži, kuglana, trim staza, mini golf, stolni tenis, jahački centar, najam bicikala i rolera, 'Sport Art’ centar - fudbal, rukomet, košarka, badminton

Plaža: 100 m od hotela, kamenita i šljunkovita, postoji bar na plaži ležaljke i suncobrani (u ceni).