fbpx

SOL AURORA Hotel

SOL AURORA Hotel

Položaj: U naselju Katoro, 2,5 km od centra grada, 50 m od mora.  Tu je i Club House Mini club za decu od 5-13 g. Dodatno se plaćaju uvozna pića, flaširana vina i pivo.

SOL AURORA Hotel

Položaj: U naselju Katoro, 2,5 km od centra grada, 50 m od mora.

Sadržaji: 298 soba i 8 luksuznih svitova, restoran Sol Aurora i show cooking gastro tematske večeri, lobby bar, bar pored bazena, 2 otvorena bazena (za odrasle i za decu), teniski tereni sa školom tenisa, sportovi na vodi, beach volley, stoni tenis, najam bicikala, aquagan, jahački centar, ‘Sport Art’ centar - fudbal, rukomet, košarka, badminton, parking ispred hotela (plaća se dodatno), WIFI (plaća se dodatno).  Tu je i Club House Mini club za decu od 5-13 g.

Sobe: Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo sa kadom, telefon, fen, minibar, sef, SAT TV, balkon; classic sobe imaju pogled ka parku, premium su okrenute ka moru.

Usluge: All inclusive – doručak (07-10h), ručak (12-14h) i večera (19-22h), snacks i sendviči pored bazena (10-18h); pića tokom obroka (lokalna vina, pivo, voda, bezalkoholna pića, filter kafa, čaj); Lobby bar (08-24h), bezalkoholna i lokalna alkoholna pića, espreso kafa, čaj. Dodatno se plaćaju uvozna pića, flaširana vina i pivo. GOLD ALL INCLUSIVE uključuje i strana pića u baru, 20% popusta na obroke u restoranu O Grille Stella Maris Resort, 20% popusta na masaže na otvorenom (uz prethodnu najavu), besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži.

Plaža: Stenovita sa uređenim platoima, 50 m od hotela. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.