fbpx

GRAND YAZICI CLUB TURBAN HOTEL

GRAND YAZICI CLUB TURBAN HOTEL

Hotel se nalazi na plaži i okružen je zelenilom. Sastoji se iz glavne zgrade i vila. Od Ičmelera je udaljen 3 km, od Marmarisa 5 km, 90 km od aerodroma Dalaman.  Otvoren je 2006.

GRAND YAZICI CLUB TURBAN HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na plaži i okružen je zelenilom. Sastoji se iz glavne zgrade i vila. Od Ičmelera je udaljen 3 km, od Marmarisa 5 km, 90 km od aerodroma Dalaman.  Otvoren je 2006. godine, a renoviran 2020.

Sadržaj

Hotel sadrži: 2 glavna restorana, 6 a la carte restorana (1 je besplatan, ostali se plaćaju), 6 barova, 3 bazena od kojih je jedan namenjen deci, a jedan je relax gde deci nije dozvoljen pristup, aqua park, mini klub za decu od 4 do 12 godina, mogućnost bavljenja sportovima na vodi, tereni za mini golf, odbojku, stoni tenis, pikado i bilijar. Hotel raspolaže i teretanom i odlično opremljenim spa centrom.   

Sobe

Hotel raspolaže sa ukupno 459 soba i glavnoj zgradi i vilama. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon, mini bar, set za čaj i kafu, klima uređaj i balkon. Porodične sobe primaju maksimalno 4 osobe, iste su opremljenosti kao i standardne i sastoje iz jedne prostorije. U glavnoj zgradi na podu je laminat, a u vilama tepih.  

Plaža

Hotel se nalazi na samoj  peščano - šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela  a takođe ima drveni plato za sunčanje.

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, snack od 15:00-16:30h, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24 časa dnevno, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: određena uvozna pića, kvalitetna vina, sportovi na vodi, paviljoni na plaži, časovi tenisa, oprema za tenis i osvetljene teniskog terena, čuvanje dece, hemijsko čišćenje, room servis. 

GRAND YAZICI CLUB TURBAN HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
GRAND YAZICI CLUB TURBAN HOTEL