fbpx

POSEIDON HOTEL

POSEIDON HOTEL

Hotel Poseidon je idealan za svakog ko traži opuštajući odmor uz šetnje po gradu. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 90 km, a od bodrumskog 120 km. Prostire se na površini od 3900 m².

POSEIDON HOTEL

Lokacija

Hotel Poseidon je idealan za svakog ko traži opuštajući odmor uz šetnje po gradu. Lociran je na samo dva kilometra od centra Marmarisa, letovališta koje gostima uz sve drugo pruža i maksimum uživanja kao i atraktivnu okolinu sa istorijskim lokalitetima. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 90 km, a od bodrumskog 120 km. Prostire se na površini od 3900 m².

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran (uz doplatu), 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 bara, WiFi u javnim delovima hotela, sauna, tursko kupatilo, džakuzi, parno kupatilo, teretana i stoni tenis.

Dodatno se plaćaju: internet kafe, hemijsko čišćenje, masaže i tretmani u spa centru, bilijar, stoni fudbal, usluga pranja i peglanja veša i doktor.

Sobe

Hotel raspolaže sa ukupno 300 soba koje se nalaze u glavnoj zgradi i klub zgradi koja se nalazi pored glavne zgrade. Gostima su na raspolaganju klub sobe i standardne sobe sa delimičnim pogledom na more. U glavnoj hotelskoj zgradi se nalaze 232 sobe (17 m², max 3 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu dodatni pomoćni ležaj). Klub deo ovog hotela je zapravo bivši hotel Sol Beach sa kapacitetom od 68 klub soba (15 m², max 2 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Svaka soba je opremljena sefom (uz doplatu), centralnim klima uređajem, TV-om, WiFi-jem, telefonom, fenom, mini-barom (uz doplatu). Većina soba je sa balkonom ili terasom.

Plaža

Ima svoju peščano-šljunkovitu plažu koja je nagradjena plavom zastavom. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera

POSEIDON HOTEL