fbpx

FAROS PREMIUM BEACH HOTEL

FAROS PREMIUM BEACH HOTEL

Hotel se nalazi u centru Ičmelera, na oko 8 km od centra Marmarisa. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 100 km.

FAROS PREMIUM BEACH HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u centru Ičmelera, na oko 8 km od centra Marmarisa. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 100 km. Ispred hotela staju dolmuši pomoću kojih se veoma lako može doći do centra Marmarisa.

Sadržaj

Hotel, koji će Vam svojom lokacijom na moru pružiti divno iskustvo odmora,  savršena obala i jedinstvena priroda, put je između hotela koji se nalazi uz more i plaže.  Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu, koja  je duga 120 m. Poseduje otvoreni i zatvoreni restoran.

Sobe

 Ima ukupno 180 soba, uključujući 161 standardnu (27 m2), 14 apartmana (50 m2), 4 sobe za osobe sa invaliditetom i 1 king apartman (72 m2). U sobama su dva singl ili bračni krevet, split klima sistem grejanja i hlađenja, sef, SAT TV, mini bar, tuš kabina i kada, kupatilo telefon, fen. Neke sobe imaju pogled na more, neke na bazen i šumu i sve imaju balkone.

Plaža

Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 120 metara, od koje ga deli šetalište. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Usluga

All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela).

FAROS PREMIUM BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
FAROS PREMIUM BEACH HOTEL