fbpx

TUI BLUE GRAND AZUR HOTEL

TUI BLUE GRAND AZUR HOTEL

Ovaj moderni gradski hotel udaljen je 90 km od aerodroma u Dalamanu i oko 2 km od samog centra Marmarisa. Zauzima površinu od 22.000 m² i sastoji se od jedne petospratne glavne zgrade.

TUI BLUE GRAND AZUR HOTEL

Lokacija

Ovaj moderni gradski hotel udaljen je 90 km od aerodroma u Dalamanu i oko 2 km od samog centra Marmarisa. Zauzima površinu od 22.000 m² i sastoji se od jedne petospratne glavne zgrade. Sobe su renovirane 2013. godine, dok je regija hotela renovirana tokom zime 2019/20 godine.

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, “Levante” a la carte restoran (jednom tokom boravka besplatno), Snack bar, 4 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen sa toboganom, dva unutrašnja bazena, animacioni program, tenis, košarka, stoni tenis, teretana, tursko kupatio, parno kupatilo, finska sauna, nekoliko konfernekcijskih sala, Wi-Fi (besplatno), dečije igralište. Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u Spa centru, bilijar, usluga pranja i peglanja veša.

Sobe

Standard sobe površine su 28 m² i imaju pogled na kopno, delimični ili direktni pogled na more. Postoje i tri sobe namenjene osobama sa posebnim potrebama.
Suite sobe površine su 45 m², sastoje se od dve odvojene prostorije i mogu imati pogled na kopno, kao i delimični ili frontalni pogled na more.
Deluxe Suite imaju 50 m², nalaze se na petom spratu i svi su sa pogledom na more. Sastoje se od kombinovane dnevno-spavaće sobe sa delom za sedenje, a u kupatilu imaju i kadu sa džakuzijem.
Pored ovih tipova soba, gosti mogu boraviti i u Deluxe Terrace Suite (80 m²), Superior Suite sa pogledom na more (94 m²), Deluxe Family Suite (105 m²), Penthouse Suite (115 m²).

Plaža

Ispred hotela nalazi se oko 100 metara duga peščano šljunkovita plaža nagrađena plavom zastavicom, koju od hotela deli šetalište. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se peškiri menjaju svakodnevno.

Usluga

All inclusive - "sve uključeno" 

TUI BLUE GRAND AZUR HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
TUI BLUE GRAND AZUR HOTEL