fbpx

SESIN HOTEL

SESIN HOTEL

 Udaljen je oko 1,5 km od centra Marmarisa, 7 km od Ičmelera i oko 134 km od aerodroma Bodrum. Hotel je udaljen oko 100 m od javne peščano-šljunkovite plaže.

SESIN HOTEL

Lokacija

 Udaljen je oko 1,5 km od centra Marmarisa, 7 km od Ičmelera i oko 134 km od aerodroma Bodrum. Hotel je udaljen oko 100 m od javne peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela na delu plaže koji hotel iznajmljuje (hotel nema peškire za plažu).

Sadržaj

 Recepcija, restoran, a la carte restoran, tri bara od toga jedan na bazenu, room service, soba za čitanje, TV sala, otvoren bazen sa delom za decu, stoni tenis, fitnes centar, dečije igralište, bilijar, sauna, masaže, Wi Fi internet.

Sobe

Svaka soba ima kupatilo,fen, SAT LED TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, Wi Fi internet, balkon.

Usluga

 All Inclusive (sve uključeno) od 10:00h do 23:00h na bazi samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) - doručak, kasni doručak, ručak, večera, kafa, čaj i kolači od 17.00h do 18.00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, stoni tenis, fitnes sala, Wi Fi internet svuda u hotelu.

Popusti i doplate

Sadrzaji koji  se naplaćuju: Sef u sobi, telefon, sauna, masaže, bilijar, usluga pranja veša, mini bar, room service, sladoled,sva uvozna pića kao i brendirana i energetska pića, hrana na plaži, sportovi na vodi. 

SESIN HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje