fbpx

XANADU ISLAND HOTEL

XANADU ISLAND HOTEL

  Xanadu Island je prestižni i eksluzivni hotel smešten na obali Egejskog mora, poznat je po svojim prekrasnim maslinama, stenovitim brdima i borovim šumama. 

XANADU ISLAND HOTEL

Lokacija

  Xanadu Island je prestižni i eksluzivni hotel smešten na obali Egejskog mora, poznat je po svojim prekrasnim maslinama, stenovitim brdima i borovim šumama. Nalazi se na privatnom poluostrvu i okružen je divnim vrtovima i uređenim parkom. Smešten je u oblasti Turgutreis, 20 km udaljen od centra Bodruma. 

Sobe

 Svi apartmani, odnosno vile, su komforne i moderno opremljene, imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon 

Smeštaj

 Pored glavnog, hotel ima i 2 a la carte restorana sa specijalitetima italijanske kuhinje i morskim specijalitetima. U sastavu hotela je i 5 barova u kojima se služe lagani obroci, kokteli i drugi osvežavajući napici.Hotel ima 3 bazena, od kojih je jedan namenjen deci. Gostima je na raspolaganju i spa centar sa saunama, turskim kupatilima, đakuzijem, unutrašnjim bazenom, brojnim vrstama masaža i kozmetičkim tretmanima. Raznovrsni programi animacije, u toku dana i večeri, gostima će učiniti boravak prijatnijim i zabavnijim. Ljubiteljima sporta i rekreacije ovaj hotel nudi brojne mogućnosti za uživanje. U ponudi su brojni sportovi na vodi, fitnes centar, škola ronjenja, kuglanje i tenis. Najmlađima je namenjen dečiji klub. 

Usluga

 High Class all inclusive - "24h all day dining concept” . 

Spa & wellness

Gostima je na raspolaganju i spa centar sa saunama, turskim kupatilima, đakuzijem, unutrašnjim bazenom, brojnim vrstama masaža i kozmetičkim tretmanima.

XANADU ISLAND HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje