fbpx

VILA NELLY APARTMANI

VILA NELLY APARTMANI

-
Smeštena na samoj plaži Kalamiona  u mestu Kasiopi– prelazi se lokalna ulica za pešake. Vila je udaljena 150m od centra. Grad Krf kao i aerodrom udaljeni su 35km.

VILA NELLY APARTMANI

Lokacija

Smeštena na samoj plaži Kalamiona  u mestu Kasiopi– prelazi se lokalna ulica za pešake. Vila je udaljena 150m od centra. Turistička luka i šetalište sa brojnim restoranima i kafeterijama je u neposrednoj blizini. Grad Krf kao i aerodrom udaljeni su 35km.

Sadržaj

Bazen, terasa za sunčanje, ležaljke i suncobrani, wi fi, klima uz doplatu. 

Sobe

Studio 2: soba sa dva kreveta i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, sef, klima, kupatilo sa peškirima, pegla i daska za peglanje, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 3+1: jedna spavaća soba sa dva ležaja, dnevni boravak sa jednim standardnim i jednim pomoćnim ležajem sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, sef,  dva klima uređaja, kupatilo sa peškirima, pegla i daska za peglanje, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 4+2: dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, dnevni boravak sa dva dodatna pomoćna ležaja i sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, sef,  klima u svim prostorijama (3 klima uređaja), kupatilo sa peškirima, pegla i daska za peglanje, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Plaža

Šljunkovita gradska plaža, preko puta neprometne ulice.

Usluga

Najam. 

Popusti i doplate

Klima se doplaćuje – doplata po danu: studio za dvoje – 5 evra, apartmnan za troje – 8 evra apartman za četvoro – 10 evra.  Plaćanje na licu mesta.