fbpx

TURUNC PREMIUM HOTEL Hotel

TURUNC PREMIUM HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u gradicu Turunc i od centra mesta je udaljen oko 700 metara. Nalazi se na otvorenom moru, izvan zaliva i od Marmarisa je udaljen oko 20k m.00 do 16.00, sladoled od 16.

TURUNC PREMIUM HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u gradicu Turunc i od centra mesta je udaljen oko 700 metara. Nalazi se na otvorenom moru, izvan zaliva i od Marmarisa je udaljen oko 20k m. Do Marmarisa možete stići autobusom, taksijem ili brodićem. Nalazi se na 100 metara dugačkoj šljunkovito-peščanoj plaži.Aerodrom Dalaman je udaljen 120 km.

Sadržaj: Glavni restoran, turski a la carte restoran, pet barova uključujući po jedan na bazenu i na plaži, Spa & Wellness - sauna, tursko kupatilo, fitness sala, unutrašnji bazen, jacuzzi, Wi Fi internet, otvoren bazen, bazen za decu sa toboganima, unutrašnji dečiji bazen, stoni tenis, aqua gym, step, sportske zabavne igre, lagana večernja animacija, mini klub za decu.

Sobe: Ukupno 213 soba, površine cca 30 m2, a svaka soba sadrži kupatilo, fen, mini bar (bezalkoholna pića svakog drugog dana), sef, telefon, LED SAT TV, centralni klima uređaj, set za čaj i kafu, balkon.

Usluga:Ultra All Inclusive - doručak, kasni doručak, ručaj, užine od 12.00 do 16.00, sladoled od 16.00 do 17,00, ponoćna supa od do 02.00, sendviči od 02.00 do 06.00, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje).

Usluge koje su uključene tokom boravka: Sauna i tursko kupatilo od 09.00h do 13.00h, stoni tenis, parking, TV corner, suncobrani, ležaljke, sef, stolica za bebe u restoranu, dečiji klub od 4 do 12 godina, Wi Fi internet, fitnes sala, unutrašnji bazen, set za čaj i kafu u sobama, peškiri za plažu uz depozit.

Usluge koje se dodatno naplaćuju: Sveže ceđeni sokovi, neka uvozna pića, masaže, usluge pranja veša, telefon, centar za ronjenje, sportovi na vodi, sauna nakon 13.00, mini market, doktor na poziv i ambulanta 24h.