fbpx

SENTIDO LYKIA RESORT & SPA Hotel

  • NASLOVNA
  • SENTIDO LYKIA RESORT & SPA Hotel

SENTIDO LYKIA RESORT & SPA Hotel

Lokacija: Ovaj hotelski kompleks je renoviran 2013. godine i namenjen je gostima starijim od 16 godina. Prostire se na 87 500 m2 i nalazi se na samoj plaži, u blizini Olu Deniza.

SENTIDO LYKIA RESORT & SPA Hotel

Lokacija: Ovaj hotelski kompleks je renoviran 2013. godine i namenjen je gostima starijim od 16 godina. Prostire se na 87 500 m2 i nalazi se na samoj plaži, u blizini Olu Deniza. Udaljen je 4 km od zaliva i plaže Plava Laguna i 70 km od aerodroma Dalaman. Od mesta Fetije je udaljen 15 km. Hotel je deo kompleksa Liberty hotels Lykia sa kojim zauzima ukupnu površinu od 370 000 m2.

Sobe: Hotel u svojoj ponudi ima standardne sobe sa pogledom na kopno (24 m2) i delimičnim pogledom na more (29 m2). Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

Sadržaj: Pored sadržaja koji se nalaze u okviru Sentido Lykia Resort hotela, gosti mogu da koriste i sadržaje Liberty hotels Lykia koji se nalazi u okviru istog kompleksa. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana i 6 barova od kojih su 2 snack. Od dodatnih sadržaja hotel ima wi-fi konekciju u lobby-ju, menjačnicu, servis pranja i peglanja veša, usluge lekara na poziv i frizerski salon.

Sport i zabava: Hotel nudi veliki kompleks spoljašnjih bazena. Ljubiteljima aktivnog odmora namenjeni su pilates, zumba, fitnes centar, aerobik, joga, vaterpolo, pikado, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku, teniski tereni, tereni za košarku i fudbal, sportovi na vodi i mini golf. Spa centar u svom sastavu ima saunu, parno kupatilo, tursko kupatilo i različite vrste masaža. U toku dana i večeri organizovana je animacija u sklopu hotela.