fbpx

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Hotel zauzima malo poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. 

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Lokacija

Hotel zauzima malo poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Od Fetija, do kojih se može stići brodićem ili taksijem, udaljen je  5 km, a od aerodroma Dalaman 50 km. 

Sadržaj

Hotel sadrži: 3 restorana u kojima se služe glavni obroci, 3 a la carte restorana, 3 snack restorana, 10 barova, 1 zatvoreni bazen, 3 otvorena bazena sa odvojenim delom za decu, dečiji bazen sa mini toboganima i 3 tobogana koji se spuštaju u more, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, manikir, pedikir i različite vrste masaža), animacija u toku dana i večeri, joga, odbojka na plaži, pikado, teren za košarku, teren za tenis, mini golf, bilijar, fitness centar; na plaži postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Najmlađim gostima namenjen je mini klub, mini disco, junior klub a uz doplatu postoji mogućnost čuvanja dece. 

Sobe

Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi ili u bungalovima u sklopu kompleksa i okruženi su zelenilom. Svaka soba ili bungalov (18-20 m2) ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, set za čaj ili kafu, klima uređaj, sef i mini bar. 

Usluga

 Ultra all inclusive - "sve uključeno"  prema hotelskim pravilima.   

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL