fbpx

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Hotel zauzima malo poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji.

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Lokacija

Hotel zauzima malo poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Od Fetija, do kojih se može stići brodićem ili taksijem, udaljen je  4 km, od Oludeniza udaljen je 20 km, a od aerodroma Dalaman 57 km.

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: 3 glavna restorana (dijetalni i vegetarijanski meni), 3 a la carte restorana (turski, riblji i azijski – uz doplatu), 10 barova, 3 spoljašnja bazena, 1 unutrašnji i 3 dečija bazena (jedan sa toboganima), 4 tobogana (spuštanje u more), 6 teniskih terena, diskoteka, aerobik, gimnastika, košarka, fudbal, odbojka na pesku joga, šah, pikado, boćanje, badminton, stoni tenis, streličarstvo, teniski reketi i loptice, osvetljenje teniskog terena, časovi boksa, tai bo, mini golf, bilijar, fitnes centar, gimnastika u vodi, vaterpolo, dnevna animacija, mini klub za decu od 4-7 godina i 8-12 godina, klub za tinejdžere (13-17 godina), igralište, WiFi u javnim delovima hotela, konferencijska sala, sauna, parno kupatilo, djakuzi i tursko kupatilo.
Usluge uz doplatu: časovi ronjenja, čuvanje dece, doktor na poziv, pranje i peglanje veša, frizer, fotograf, suvenirnica, prodavnice, sportovi na vodi i masaže i tretmani u spa centru.

Smeštaj

Ovaj hotelski kompleks raspolaže sa ukupno 685 soba - bungalovi (površine 20 m²; za max 2+1 osobu; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj) i hotel sobe (površine 18-22 m² za max 3+1; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje), koje su raspoređene po kompleksu i okružene bujnim zelenilom. U kompleksu se nalaze četiri panoramska lifta – uspinjače, što umnogome olakšava pristup do soba u klub delu. Sve sobe poseduju: klima uredjaj (centralni u hotel sobama, individualni u bungalovima), ketler, set za kafu i čaj, LCD TV, telefon, sef (besplatno), mini bar (na dan dolaska pun, voda svakodnevno) i fen. Sobe u glavnoj zgradi (hotel sobe) su nešto su veće po površini, imaju balkon i pločice na podu, a sobe u klubu (bungalovi) su delom sa tepihom, delom sa pločicama i imaju francuski balkon.

Plaža

Plaža duga 2 km, sastoji se od tri peščane uvale i betonske platforme koja ih povezuje i okružuje celo poluostrvo. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1989. godine, a poslednji put je renoviran 2020. godine. Zauzima površinu od 165.000 m2.

Usluga

 Ultra all inclusive - "sve uključeno"  prema hotelskim pravilima.   

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva strana alhoholna i bezalhoholna pića, doktor, razne vrste pilinga i masaža, razni tretmani lica i tela, vodeni sportovi, časovi tenisa, usluge pranja i peglanja veša.

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL