fbpx

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Hotel zauzima malo poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji.

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Lokacija

Hotel zauzima malo poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Od Fetija, do kojih se može stići brodićem ili taksijem, udaljen je  4 km, od Oludeniza udaljen je 20 km, a od aerodroma Dalaman 57 km.

Sadržaj

Hotel sadrži: 3 restorana u kojima se služe glavni obroci, 3 a la carte restorana, 3 snack restorana, 10 barova, 1 zatvoreni bazen, 3 otvorena bazena sa odvojenim delom za decu, dečiji bazen sa mini toboganima i 3 tobogana koji se spuštaju u more, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, manikir, pedikir i različite vrste masaža), animacija u toku dana i večeri, joga, odbojka na plaži, pikado, teren za košarku, teren za tenis, mini golf, bilijar, fitness centar; na plaži postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Najmlađim gostima namenjen je mini klub, mini disco, junior klub a uz doplatu postoji mogućnost čuvanja dece. 

Smeštaj

Hotel ukupno ima 685 soba. Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi ili u bungalovima u sklopu kompleksa i okruženi su zelenilom. Svaka soba/bungalov sadrži:  kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, set za čaj ili kafu, klima uređaj, sef i mini bar. 
Standard hotel room je veličine 18-22 m2.
Corner hotel room je veličine 26-28 m2.
Connection hotel room je veličine 56 m2.
Standard bungalow room je veličine 20 m2.
Standard large room je veličine 24-28 m2.
Suite je veličine 120 m2.  

Plaža

Hotel se nalazi na poluostvru koje obuhvata tri plaže: Cactus Beach,Champagne Beach i Dolphin Beach sa ukupnom stazom za šetnju od 3.700 m.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1989. godine, a poslednji put je renoviran 2020. godine. Zauzima površinu od 165.000 m2.

Usluga

 Ultra all inclusive - "sve uključeno"  prema hotelskim pravilima.   

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva strana alhoholna i bezalhoholna pića, doktor, razne vrste pilinga i masaža, razni tretmani lica i tela, vodeni sportovi, časovi tenisa, usluge pranja i peglanja veša.

CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CLUB HOTEL LETOONIA HOTEL