fbpx

HILLSIDE BEACH CLUB HOTEL

HILLSIDE BEACH CLUB HOTEL

Hotel je smešten u privatnom zalivu, okružen borovom šumom na odličnoj plaži od sitnog šljunka, sa kristalno čistim morem, tako da ga s pravom nazivaju "rajem na zemlji".

HILLSIDE BEACH CLUB HOTEL

Lokacija

Hotel je smešten u privatnom zalivu, okružen borovom šumom na odličnoj plaži od sitnog šljunka, sa kristalno čistim morem, tako da ga s pravom nazivaju "rajem na zemlji". Udaljen je oko 55 km od aerodroma Dalaman i oko 4 km od Fetija.

Sadržaj

Hotel sadrži: glavni restoran, 2 a la carte restorana (italijanski i mediteranski), 6 barova, diskoteka, 4 plaže od kojih su 2 samo za odrasle (jedna je "Silent Beach"), 3 bazena, bazen sa toboganima, dečiji bazen, 2 spa centra, mini klub za decu od 4 do 17 godina podeljen u 3 starosne grupe shodno godinama, 4 teniska terena, vaterpolo, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, gimnastika u vodi, joga, pilates, dnevna i večernja animacija i zabavni program.  

Smeštaj

Smeštajni objekti su kaskadno raspoređeni, a radi lakšeg pristupa sobama gostima su na raspolaganju liftovi – uspinjače.
Hotel se sastoji iz 8 blokova i ima 129 dvokrevetnih soba-tip A (imaju veliku terasu, pogled na more, površine 40 m2), 129 porodičnih soba-tip B (sastoji se iz dve sobe, imaju veliku terasu, pogled na more, površine 50 m2), 64 klub sobe-tip C (nemaju balkon, površine 30 m2), 8 jednokrevetnih soba-tip D (nemaju balkon, površine 20 m2) i 20 trokrevetnih soba (imaju balkon, površine 35 m2). Sve sobe su: klimatizovane, imaju LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, fen, telefon i bežični internet.

Plaža

Privatna plaža.

Karakteristike

Sagrađen je 1992., poslednje renoviranje je bilo 2012. godine. 

Usluga

Pun pansion - doručak, ručak, večera, bezalkoholna pića, vino uz večeru.  

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: strana pića, salon lepote, čuvanje dece, doktor, usluge pranja i peglanja veša, vodeni sportovi.

HILLSIDE BEACH CLUB HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
HILLSIDE BEACH CLUB HOTEL