fbpx

LIBERTY HOTELS LYKIA HOLIDAY WORLD HOTEL

  • NASLOVNA
  • LIBERTY HOTELS LYKIA HOLIDAY WORLD HOTEL

LIBERTY HOTELS LYKIA HOLIDAY WORLD HOTEL

Hotel je udaljen 71 km od aerodroma Dalaman, 15 km od Fetija.

LIBERTY HOTELS LYKIA HOLIDAY WORLD HOTEL

Lokacija

Hotel je udaljen 71 km od aerodroma Dalaman, 15 km od Fetija.

Sadržaj

Glavni restoran, 7 a la carte restorana, 2 dečija restorana, 11 barova, 17 bazena (uključujući jedan zatvoreni i dva relaks bazena za odrasle), stoni tenis, fudbal, odbojka, zid za penjanje, tereni za golf, 19 teniskih terena, sportovi na vodi, fitness centar, dnevna i noćna animacija. Posebna pažnja posvećena je najmlađima i okviru "Chidren Paradise" koncepta i namenjeni su im aqua park sa 7 bazena i 18 tobogana i 6 mini klubova, svaki za određeni uzrast, ostrvo s blagom, vodeni topovi, piratska šuma, vožnje na veštačkim talasima, mini-farma i još mnogi zabavni i edukativni sadržaji. WI-FI je dosupan na celoj teritoriji hotela.  

Sobe

Ukupno 645 soba različitih tipova i mogućnosti smeštaja shodno broju osoba, a sve poseduju: kupatilo, fen, mini bar (voda, sokovi i pivo), klima uređaj, SAT TV, set za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Plaža

Nalazi se na 3 km od čuvene plaže Oludeniz. Ima jednu od najlepših plaža regije, dugu 750 m, sa peskom i sitnim šljunkom. 

Opšti podaci

Renoviran je 2013. godine, a zajedno sa hotelom Libery Hotels Lykia Adult Only (ex Sentido Lykia Resort & Spa) čini kompleks koji zauzima površinu od 370.000m².

Usluga

Ultra all inclusive - „sve uključeno” – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok, užine, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Energetska pića, ostala uvozna pića, lekar, internet kafe, pranje veša, room service, dial-up internet u sobama, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre, zid za penjanje, golf, mini golf, časovi tenisa, oprema i osvetljenje na terenima za tenis, sportovi na vodi, fitnes centar, čuvanje dece, neke aktivnosti u mini klubu i Spa centar.  

Napomena

Gosti stariji od 16 godina mogu da koriste i sadržaje hotela Libery Hotels Lykia Adult Only.  

LIBERTY HOTELS LYKIA HOLIDAY WORLD HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LIBERTY HOTELS LYKIA HOLIDAY WORLD HOTEL