fbpx

DOUBLE TREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB HOTEL

  • NASLOVNA
  • DOUBLE TREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB HOTEL

DOUBLE TREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB HOTEL

Nalazi se u zalivu Torba, 8 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma. Okružen je prostranom borovom šumom, a poseduјe sopstvenu 100 m dugačku plažu sa dokom i 4 platforme za sunčanje.

DOUBLE TREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB HOTEL

Lokacija

Nalazi se u zalivu Torba, 8 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma. Okružen je prostranom borovom šumom, a poseduјe sopstvenu 100 m dugačku plažu sa dokom i 4 platforme za sunčanje. Prilaz vodi je sa drvenih platformi. Posledenje renoviranje hotela je pred sezonu 2020.

Sadržaj

Glavni restoran, 2 a la carte retsorana (jednom u toku boravka besplatno), 5 barova, 2 otvorena bazena, 2 tobogana, sauna, tursko kupatilo, teretana, aerobik, aquabik, diskoteka, animacioni programi, bilijar, pikado, stoni tenis, mini fudbal, streličarstvo, boćanje, košarka, pucanje iz vazdušne puške, 3 teniska terena, najam rekvizita za tenis, časovi plesa, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 god).

Sobe

Smeštajne jedinice su raspoređene u dvospratnoj glavnoj zgradi i 52 dvospratne vile. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen za sušenje kose, sef (besplatno), individualni klima uređaj, telefon, mini-bar (besplatno), WiFi (besplatno), ketler, balkon ili terasu.

Usluga

All inclusive.

DOUBLE TREE BY HILTON BODRUM ISIL CLUB HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje