fbpx

UNIQUE LIFESTYLE HOTEL

UNIQUE LIFESTYLE HOTEL

Unique Life Style Hotel 5* je vrhunsko dizajniran hotel smešten na obali mora, na 5 kilometara od Marine Kušadasi i 2.7 kilometara od najpopularnije plaže u Kušadasiju – Ladies Beach.

UNIQUE LIFESTYLE HOTEL

Lokacija

Unique Life Style Hotel 5* je vrhunsko dizajniran hotel smešten na obali mora, na 5 kilometara od Marine Kušadasi i 2.7 kilometara od najpopularnije plaže u Kušadasiju – Ladies Beach. U neposrednoj blizini se nalazi autobuska stanica tako da su gostima ovog hotela dostupne i ostale lokalne atrakcije poput Ulice sa barovima (Bar Street) kao i drugi popularni sadržaji letovališta. Antički grad Efes udaljen je 25 km, dok je Ptičije ostrvo udaljeno oko 9 km. Čuveni Jade Beach Club udaljen je 4 km. Od aerodroma u Izmiru hotel je udaljen oko 70 km, a od bodrumskog aerodroma 118 km.

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, dva spoljašnja bazena, 7 vodenih tobogana, ležaljke i suncobrani kraj bazena, relax bazen, 3 bara, TV sala, amfiteatar, fitness centar, animacioni program, stoni tenis, aerobik, pikado, hamam, sauna, WiFi, konferenkcijska sala, tri dečija bazena, mini klub (4-12 godina) i dečije igralište.

Sobe

U svom sastavu ima ukupno 197 soba koje mogu biti standardnog i porodičnog tipa. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), mini bar (voda), Wi-Fi, sef (uz doplatu), individualni klima uređaj, set za čaj i kafu, telefon, fen, tuš i televizor.
Standardne sobe površine su 23 m², namenjene su za max 3 osobe, neke od njih imaju pogled na bazen. Tri standardne sobe na prvom spratu namenjene su za osobe sa posebnim potrebama.
Deluxe sobe namenjene su za 3+1 osobu, površine su 40 m².
Deluxe sobe sa džakuzijem na terasi, namenjene su za 3+1 osobu, površine su 40 m².
Porodične sobe imaju spavaću i dnevnu sobu, odvojene su vratima, površine 35 m².

Plaža

Hotel izlazi na privatnu peščano-šljunkovitu plažu na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste hotela.

Usluga

Noćenje doručak.

UNIQUE LIFESTYLE HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
UNIQUE LIFESTYLE HOTEL