fbpx

TUI MAGIC LIFE SARIGERME HOTEL

  • NASLOVNA
  • TUI MAGIC LIFE SARIGERME HOTEL

TUI MAGIC LIFE SARIGERME HOTEL

Na samo 20 km od aerodroma u Dalamanu, u prelepom zelenom orkuženju smešten je hotel Tui Magic Life Sarigerme. 

TUI MAGIC LIFE SARIGERME HOTEL

Lokacija

Na samo 20 km od aerodroma u Dalamanu, u prelepom zelenom orkuženju smešten je hotel Tui Magic Life Sarigerme. Centar mesta Sarigerme u kome se nalaze prodavnice i kafići udaljen je oko 1 km od hotela. 

Sadržaj

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski "Sofra" i restoran internacionalne kuhinje "The Flavour" - jednom tokom boravka – besplatno), 7 barova, snack bar, 2 spoljasnja bazena, dečiji bazen, 2 unutrašnja bazena, aerobik, amfiteatar, animacioni programi, odbojka na pesku, pikado, fitness centar, mini klub (3-6 godina), Junior klub (13-16 godina), parking, sauna, stoni tenis, Wi-Fi internet, 4 teniska terena.

Usluge uz doplatu: tretmani i masaže u spa centru, usluga frizera, market, sportovi na vodi.

Sobe

Hotel ukupno broji 253 elegantno opremljene sobe i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, Wi-Fi (besplatno), mini bar (samo voda), sef (besplatno), SAT TV, telefon.

Standard sobe sa balkonom imaju 22 m² i namenjene su za max 3 osobe. Deo soba ima delimični pogled na more. Nalaze se u glavnoj zgradi. Deo standardnih soba je bez balkona (ovaj tip cenovno se razlikuje).
Bungalovi su površine 25 m², imaju balkon ili terasu. Namenjene su za max 2+1 osobu. Nalaze se na uzvišenju, okruženi zelenilom.

Plaža

Hotel poseduje 100 m dugu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 90ih godina, a poslednje renoviranje izvršeno je za sezonu 2019-20 godine. Zauzima površinu od 153.000 m².

Usluga

All inclusive - "sve uključeno" 

TUI MAGIC LIFE SARIGERME HOTEL