fbpx

SUN CITY HOTEL & BEACH CLUB Hotel

  • NASLOVNA
  • SUN CITY HOTEL & BEACH CLUB Hotel

SUN CITY HOTEL & BEACH CLUB Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi se u regiji Oludeniz na 200 m od peščane plaže i na oko 1,5 km od zaliva Plava Laguna. Od Fetija je udaljen 12 km a od aerodroma Dalaman 52 km. Usluga: All inclusive.

SUN CITY HOTEL & BEACH CLUB Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi se u regiji Oludeniz na 200 m od peščane plaže i na oko 1,5 km od zaliva Plava Laguna. Od Fetija je udaljen 12 km a od aerodroma Dalaman 52 km.Hotel ima svoju privatnu plažu u Plavoj laguni. Za goste je organizovan besplatan prevoz do plaže, ležaljke i suncobrani su besplatni, a hrana i piće se doplaćuju.

Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara, 2 spoljašnja i 1 unutrašnji bazen, tursko kupatilo i sauna, a od sportskih aktivnosti u ponudi su bilijar, pikado, stoni tenis i teren za tenis. Najmlađima je namenjen mini klub sa svojim timom animatora. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

Sobe:U svom sastavu ima 163 standard sobe (20 m2) i 33 porodične sobe sa krevetima na sprat (24 m2). Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, sef (plaća se), klima uređaj, mini frižider i balkon.

Usluga: All inclusive.