fbpx

SULTAN KEYKUBAT SUITE Hotel

SULTAN KEYKUBAT SUITE Hotel

Lokacija: Hotel deli ulica od šljukovito-peščane plaže a od centra Alanje gde se nalaze mnogobrojne prodavnice, barovi i restorani je udaljen oko 5km. Od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 124km

SULTAN KEYKUBAT SUITE Hotel

Lokacija: Hotel deli ulica od šljukovito-peščane plaže a od centra Alanje gde se nalaze mnogobrojne prodavnice, barovi i restorani je udaljen oko 5km. Od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 124km.

Sadržaj: Hotel se sastoji iz dva bloka i poseduje recepcija, lobi, restoran, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, Wi Fi internet, menjačnicu.

Sobe: Osnovni tip sobe je suite i svaki ima spavaću i dnevnu sobu. Ukupno ih je 55 i sve sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef uz doplatu, frižider i balkon.

Usluga: All inclusive - "sve uključeno" : doručak , ručak i večera na bazi švedskog stola, kasni doručak , noćna užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u baru od 11.00h do 23.00h.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Doktor na poziv, usluga pranja veša, sef, sveže ceđeni sokovi, room service, uvozna pića, sva domaća i strana ekskluzivna pića i vina, tretmani u wellness delu, sportovi na vodi.