fbpx

ROYAL GARDEN SUITE HOTEL Hotel

ROYAL GARDEN SUITE HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Konakli, od plaže je udaljen oko 100 m i deli ga ulica. Istorijski deo grada udaljen je 14 km, a aerodrom u Antaliji nalazi se na 110 km.30 do 12.30h i od 15.

ROYAL GARDEN SUITE HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Konakli, od plaže je udaljen oko 100 m i deli ga ulica. Istorijski deo grada udaljen je 14 km, a aerodrom u Antaliji nalazi se na 110 km.  

Sadržaj: Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 4 bara, poluolimpijski bazen, jedan manji bazen, bazen sa 3 tobogana, 3 dečija bazena od čega su 2 sa toboganima, fitness centar, bilijar, gimnastika, badminton, časovi plesa, aerobik, boćanje, odbojka na plaži, vaterpolo, stoni tenis i pikado. Najlmađim gostima je namenjen mini klub sa profesionalnim timom animatora. Za najzahtevnije goste hotel u ponudi ima SPA centar koji raspolaže turskim kupatilom, saunom, parnim kupatilom i raznim vrstama masaža.

Sobe: Ukupno 188 moderno dizajniranih soba u dve hotelske zgrade, sve su apartmanskog tipa, prostrane i sastoje se iz dnevnog boravka u kome je sofa i spavaće sobe. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar (dnevno se dopunjava vodom) i balkon.

Usluga: All inclusive - „sve uključeno” – doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela), turske palačinke od 10.30 do 12.30h i od 15.30 do 17.30h, popodnevna užina od 12.30 do 14.00h, kafa i kolači od 16.00 do 17.00h, večera u a la carte restoranima uz rezervaciju, wireless internet, lježaljke i suncobrani.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, kokteli, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sef (2 eur dnevno), bilijar, internet centar, tursko kupatilo, sauna, masaže, promena peškira za plažu (1 eur po danu).