fbpx

ŠPIK HOTEL

ŠPIK HOTEL

Hotel Špik 4* se nalazi u mestu Gozd Martuljek, koje je udaljeno od Kranjske Gore 5 km.  Zajedno sa hotelom Špik 3* čini manji kompleks. Najbliža ski staza je 3 km udaljena od hotela.

ŠPIK HOTEL


Lokacija

Hotel Špik 4* se nalazi u mestu Gozd Martuljek, koje je udaljeno od Kranjske Gore 5 km.  Zajedno sa hotelom Špik 3* čini manji kompleks. Najbliža ski staza je 3 km udaljena od hotela. Idealan je izbor kako za skijanje na Kranjskoj Gori, tako i za leto na Kranjskoj Gori.

Sadržaj

 U hotelu Špik 4*, pored glavnog restorana, postoji i a la carte restoran, vinski podrum i bar. Aqua World je površine 250 m² i ima dva bazena, dečiji bazen i đakuzi, a u njegovom sastavu je i svet sauna sa finskom i herbalnom saunom, kao i parnim kupatilom. U sastavu hotela Špik 4* je i beauty centar koji nudi širok izbor masaža, kozmetičkih tretmana, usluge pedikira i manikira. Od ostalih sadržaja hotel ima skijašnicu i parking.

Sobe

U svom sastavu hotel  Špik 4*, ima 56 soba. Svaka soba ima kupatilo, SAT TV, telefon i mini bar. Sobe su moderno opremljene i imaju balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i suite sobe. Drugo dete do 6 godina boravi besplatno bez sopstvenog ležaja, ukoliko je ležaj za dete potreban, doplata je 20 € po noći.

Napomena

hotel Špik 4 i hotel Špik 3 su međusobno povezani i koriste iste sadržaje.