fbpx

ALPINA HOTEL

ALPINA HOTEL

Lokacija: nalazi se na samom skijalištu uz stazu za najmladje skijaše i ima najbolju lokaciju u naselju. Karakteristike: izgradjen u alpskom stilu, tokom 2003. Soba stand: kupatilo fen, telefon, TV

ALPINA HOTEL

Lokacija: nalazi se na samom skijalištu uz stazu za najmladje skijaše i ima najbolju lokaciju u naselju. Karakteristike: izgradjen u alpskom stilu, tokom 2003. renovirane su sobe u hotelu i omiljen je porodicama sa malom decom. Sadržaj: 99 soba, 6 apartmana, restoran, koktel bar, pub, kutak za dečiju animaciju, TV sala, letnja terasa, sauna, solarijum, masaža, stoni tenis, bicikli za rentiranje, salon za video igre. Soba stand: kupatilo fen, telefon, TV. Postoji mogućnost da se ubaci jedan ili dva pomoćna ležaja. Soba super: kupatilo fen, telefon, TV, pogled na skijalište. Max 3 osobe. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

Lokacija

nalazi se na samom skijalištu uz stazu za najmladje skijaše i ima najbolju lokaciju u naselju. Karakteristike: izgradjen u alpskom stilu, tokom 2003. renovirane su sobe u hotelu i omiljen je porodicama sa malom decom. 

Sadržaj

99 soba, 6 apartmana, restoran, koktel bar, pub, kutak za dečiju animaciju, TV sala, letnja terasa, sauna, solarijum, masaža, stoni tenis, bicikli za rentiranje, salon za video igre. Soba stand: kupatilo fen, telefon, TV. Postoji mogućnost da se ubaci jedan ili dva pomoćna ležaja. 

Sobe

kupatilo fen, telefon, TV. Postoji mogućnost da se ubaci jedan ili dva pomoćna ležaja. Soba super: kupatilo fen, telefon, TV, pogled na skijalište. Max 3 osobe.

Usluga

doručak / večera – samoposluživanje.