fbpx

SPA GOLFER Hotel

SPA GOLFER Hotel

Hotel Spa Golfer je okružen predivnom prirodom i brojnim vinogradima. Standardne sobe poseduju kupatilo, klima uređaj, telefom, sef, mini bar, fen za kosu, bade mantil i papoče. WI FI je besplatan

SPA GOLFER Hotel

Hotel Spa Golfer je okružen predivnom prirodom i brojnim vinogradima. Sadrži lepo opremljene sobe s pogledom na prirodu, pansionski restoran Mira sa raznovrsnom ponudom tradicionalnih i internacionalnih jela, à la carte restoran Le Batat koji donosi jela pripremljena na zdrav način od lokalno uzgojenih namirnica, Hotel Spa Golfer je prvi Adria Bike Hotel u Hrvatskoj koji nudi kompletnu biciklističku ponudu.

U samom hotelu se nalazi Wellness Centar sa bogatom ponudom sauna (finska, bio, turska, Caldarium, Laconium, hamam sa zvezdanim nebom, ledena pećina), preko 40 vrsta masaža i tretmana, a grejanim tunelom je povezan s “The Temple of Life“ kompleksom otvorenih i zatvorenih bazena sa različitim atrakcijama.

Standardne sobe poseduju kupatilo, klima uređaj, telefom, sef, mini bar, fen za kosu, bade mantil i papoče. WI FI je besplatan.