fbpx

REGINA Apartmani

REGINA Apartmani

-
Apartmani Regina nalaze se na samom ulazu u Resort, a svega 40 metara su udaljeni od „The Temple of Life“ bazenskog kompleksa i 20 metara od Puba Potkova.

REGINA Apartmani

Apartmani Regina nalaze se na samom ulazu u Resort, a svega 40 metara su udaljeni od „The Temple of Life“ bazenskog kompleksa i 20 metara od Puba Potkova. Apartmanski gosti na raspolaganju imaju uz doplatu sve usluge koje se nude i u Hotelu Spa Golfer, kao i neograničenu upotrebu „The Temple of Life“ bazenskog kompleksa.

Sobe: 69 standardnih apartmana za 2 do 3 osobe i 29 porodičnih za 4 do 5 osoba. Standardni apartman sadrži jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s trosedom na razvlačenje spojen s kuhinjom i trpezarijom i kupatilo. Porodični apartman sadrži dve spavaće sobe (jedna s dva kreveta i jedna s bračnim krevetom), dnevni boravak s trosedom na razvlačenje spojen s kuhinjom i tršezarijom, odvojena kupatilo i WC. Kuhinja u svim tipovima apartmana sadrži pribor za kuvanje i ishranu, šporet, frižider i mikrotalasnu pećnicu.