fbpx

SHERWOOD DREAMS RESORT Hotel

SHERWOOD DREAMS RESORT Hotel

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 40 km udaljen od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2011. godine, a prostire se na 23.000 m2.   

SHERWOOD DREAMS RESORT Hotel


Lokacija

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 40 km udaljen od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2011. godine, a prostire se na 23.000 m2.   

Sadržaj

Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 2 snack restorana, poslastičarnica, 5 barova, noćni klub, kompleks otvorenih bazena za decu i odrasle, tobogani za decu i odrasle, bazen za bebe, zatvoreni bazen sa delom ze decu. Deci su na raspolaganju mini klub (od 4 do 12 godina), teen klub (od 13 do 17 godina), igralište, dečiji meni, mini disko, luna park. Gostima koji vole aktivniji odmor na raspolaganju su tenis, košarka, odbojka na plaži, kuglanje, bilijar, aerobik, stoni tenis, fitness centar, gimnastika u vodi, sportovi na vodi. WI-Fi internet je dostupan u sobama i lobiju.   

Sobe

Hotel ima ukupno 304 sobe. Standardne sobe su površine cca 27 m2 i sadrže centralni klima uređaj, mini bar (dnevno se puni vodom, sokovima i pivom), set za čaj i kafu, SAT TV sa muzičkim kanalima, sef (doplaćuje se), kupatilo sa tuš kabinom, WC, balkon.   

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak,ručak, užine, večera, noćni obrok, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela), a la carte restorani jednom u toku boravka uz rezervaciju, tursko kupatilo, sauna i parno kupatilo, fitnes sala, animacija, muzika uživo, Wi Fi internet u sobama, lobiju i zajedničkim prostorijama hotela,mini bar (voda, sokovi i pivo), sok tokom doručka, sladoled, aerobik, tobogani, odbojka na plaži, košarka, teniski teren, oprema za tenis, mini fudbal. Hotelska plaža je dugačka 200 metara - ležaljke , suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.   

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sveže ceđeni sokovi (osim soka od pomorandže tokom doručka), energetska pića, pojedina uvozna pića, room service, sef, osvetljenje teniskog terena, svi sportovi na vodi, internet cafe i video igre,bilijar, kuglanje, masaže, piling, Spa Centar, doktor na poziv, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, usluga čuvanja dece (na upit).                                                                                                                         

SHERWOOD DREAMS RESORT Hotel

Aranžman
Period & Trajanje