fbpx

SHERWOOD DREAMS RESORT HOTEL

SHERWOOD DREAMS RESORT HOTEL

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 40 km je udaljen od aerodroma u Antaliji, 5 km od Beleka i 1 km od centra Bogazkenta.  

SHERWOOD DREAMS RESORT HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 40 km je udaljen od aerodroma u Antaliji, 5 km od Beleka i 1 km od centra Bogazkenta.  

Sadržaj

Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 2 snack restorana, poslastičarnica, 5 barova, noćni klub, kompleks otvorenih bazena za decu i odrasle, tobogani za decu i odrasle, bazen za bebe, zatvoreni bazen sa delom ze decu. Deci su na raspolaganju mini klub (od 4 do 12 godina), teen klub (od 13 do 17 godina), igralište, dečiji meni, mini disko, luna park. Gostima koji vole aktivniji odmor na raspolaganju su tenis, košarka, odbojka na plaži, kuglanje, bilijar, aerobik, stoni tenis, fitness centar, gimnastika u vodi, sportovi na vodi. WI-Fi internet je dostupan u sobama i lobiju.   

Sobe

Hotel ima ukupno 304 sobe. Standardne sobe su površine cca 27 m2 i sadrže centralni klima uređaj, mini bar (dnevno se puni vodom, sokovima i pivom), set za čaj i kafu, SAT TV sa muzičkim kanalima, sef (doplaćuje se), kupatilo sa tuš kabinom, WC, balkon.   

Smeštaj

Hotel ima ukupno 304 sobe. Standardne sobe su površine  27 m2, Porodične sobe su površine 52 m2,  Large sobe su površine 35 m2. Svaka soba  sadrži: centralni klima uređaj, mini bar (dnevno se puni vodom, sokovima i pivom), set za čaj i kafu, SAT TV sa muzičkim kanalima, sef (doplaćuje se), kupatilo sa tuš kabinom, WC, balkon.  

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Hotelska plaža je dugačka 200 metara, ležaljke , suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.   

Opšti podaci

 Otvoren je 2011. godine, a prostire se na površini od 23.000 m2.   

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – prema pravilima hotela.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sveže ceđeni sokovi (osim soka od pomorandže tokom doručka), energetska pića, pojedina uvozna pića, room service, sef, osvetljenje teniskog terena, svi sportovi na vodi, internet cafe i video igre,bilijar, kuglanje, masaže, piling, Spa Centar, doktor na poziv, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, usluga čuvanja dece (na upit).                                                                                                                         

SHERWOOD DREAMS RESORT HOTEL