fbpx

VOYAGE BELEK GOLF & SPA HOTEL

VOYAGE BELEK GOLF & SPA HOTEL

Hotel se nalazi na 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od centra Antalije, a 2 km od centra Beleka na samoj obali mora. Renoviran je 2014. godine i nalazi se na površini od 93.500 m2.  

VOYAGE BELEK GOLF & SPA HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi na 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od centra Antalije, a 2 km od centra Beleka na samoj obali mora. Renoviran je 2014. godine i nalazi se na površini od 93.500 m2. Hotel ima svoju 300 m dugu peščanu plažu sa dva doka (jedan je samo za odrasle, a drugi je porodični) i plavom zastavicom EU. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.  

Sadržaj

Hotel ima 2 glavna restorana (jedan je samo za odrasle), 8 a la carte restorana, 3 snack restorana, 12 barova, poslastičarnica, 4 otvorena i zatvoreni bazen (jedan je samo za odrasle), 5 tobogana, 2 dečija bazena, luna park, dečiji i meni za bebe u glavnom restoranu, sterilizator za flašice, mikro rerna, "Hipp" kašice, mini bioskop, mini klub, dečije igralište, sauna, tursko kupatilo, tursko kupatilo, stoni tenis, 4 teniska terena, košarka, odbojka na plaži, mini golf, sportovi na vodi.  

Sobe

Hotel ima glavnu zgradu, A i B blok i bungalove. Svaka soba poseduje individualni klima uređaj, kupatilo, bade manti i papuče, fen, TV sef, mini bar, balkon.  

Usluga

 Ultra all inclusive - sve uključeno - doručak, ručak, večera, kasni doručak, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dijetalni i dečiji meni, roštilj, pecivo, turske palačinke u raznim delovima hotela u različito doba dana, sladoled od 10.00 do 18.00h, voće na plaži. Mogucnost  jednom u  toku  boravka izabrati jedan od   5 a la carte restorana uz  prethodnu rezervaciju (kineski, turski, grčkiu, riblji i meksički restorani).   

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 3 a la carte restorana, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sveže ceđeni sokovi, paviljoni na plaži, sportovi na vodi, časovi tenisa i osvetljenje teniskog terena, "Game center", kuglana, tretmani u Spa centru.

Ostali sadržaji

VOYAGE BELEK GOLF & SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
VOYAGE BELEK GOLF & SPA HOTEL