fbpx

SERENITY ALAM RESORT HOTEL

SERENITY ALAM RESORT HOTEL

LOKACIJA: hotel se prostire na 33 000 m2 u zalivu Makadi Bay. Hotel se nalazi na 36 km od aerodroma a od centra Hurgade 41 km. SOBE: Hotel ima 575 prostranih luksuzno opremljenih soba. 

SERENITY ALAM RESORT HOTEL

LOKACIJA: hotel se prostire na 33 000 m2 u zalivu Makadi Bay. Gosti koriste peščanu plažu i sadržaje hotela Serenity Makadi Beach, udaljenu 350 m, do koje saobraća hotelski mini bus svakih 15 minuta. Hotel se nalazi na 36 km od aerodroma a od centra Hurgade 41 km. SADRZAJ: Osim glavnog restorana, gostima je na raspolaganju restoran pored vodenog parka, 3 a la carte restorana sa specijalitetima italijanske, mediteranske, orijentalne i istočnjačke kuhinje, 5 barova, diskoteka, menjačnica, bankomat, salon lepote, servis za pranje i peglanje veša, internet centar, prodavnice i suvenirnice. Za ljubitelje aktivnijeg odmora i sportskih sadržaja hotel nudi: vodeni park sa toboganima, 3 spoljašnja bazena, bazen sa talasima, teretanu, 2 teniska terena, sportove na vodi, ronilački centar, sobe za masažu, saunu, parno kupatilo. Za najmlađe goste organizovan je celodnevni program i večernja animacija, dečiji klub, bazeni i tobogani, igrice, diskoteka, a dečije igralište se nalazi na plaži hotela Serenity Makadi Beach. SOBE: Hotel ima 575 prostranih luksuzno opremljenih soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar. USLUGA: All inclusive "sve uključeno", po principu švedskog stola. Doplata za Luna Park je 10 eur po osobi po danu, za decu i odrasle. 

Lokacija

Hotel se prostire na 33 000 m2 u zalivu Makadi Bay. Gosti koriste peščanu plažu i sadržaje hotela Serenity Makadi Beach, udaljenu 350 m, do koje saobraća hotelski mini bus svakih 15 minuta. Hotel se nalazi na 36 km od aerodroma a od centra Hurgade 41 km. 

Sadržaj

Osim glavnog restorana, gostima je na raspolaganju restoran pored vodenog parka, 3 a la carte restorana sa specijalitetima italijanske, mediteranske, orijentalne i istočnjačke kuhinje, 5 barova, diskoteka, menjačnica, bankomat, salon lepote, servis za pranje i peglanje veša, internet centar, prodavnice i suvenirnice. Za ljubitelje aktivnijeg odmora i sportskih sadržaja hotel nudi: vodeni park sa toboganima, 3 spoljašnja bazena, bazen sa talasima, teretanu, 2 teniska terena, sportove na vodi, ronilački centar, sobe za masažu, saunu, parno kupatilo.   

Sobe

Hotel ima 575 prostranih luksuzno opremljenih soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar. 

Usluga

All inclusive "sve uključeno", po principu švedskog stola. Doplata za Luna Park je 10 eur po osobi po danu, za decu i odrasle. 

Za najmlađe

 Za najmlađe goste organizovan je celodnevni program i večernja animacija, dečiji klub, bazeni i tobogani, igrice, diskoteka, a dečije igralište se nalazi na plaži hotela Serenity Makadi Beach.  

SERENITY ALAM RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
SERENITY ALAM RESORT HOTEL